Wasi idole...??
-
- Kontakt:
Wade Simmons, Jeff Leonsky, Darren Berrecloth, Tyler Klassen, Vanderham, Timo Pritzel, John Cowan. Schley, Cedrik, Bender ale tylko (az..?) za odwage, Steve Peat za speeda ;).
jeszcze tak, nie pamietam kto skakal ostatniego dropa z Kr 5... a ogolnie to wyzej wymienione nazwiska mowia same za siebie... wali mnie czy graja w 20 czy w 748374832 filmach, widze tam jak jezdza i sa swietni w tym co robia, rispect.
dodam jeszcze tego goscia z JiB'a na kolkach 24' z dwopolka chyba Danny, taki blondyn krotko obciety w ff wali same stairgapy i nose manuale. a, i facet z koszulka "Relax, I'm professional" wiem ze glupio ale naprawde nei chce mi sie szukac nazwisk :]
a z PL... nie widzialem wielu, Fat Pig, Dzikus, RNS wy fajnie jezdzicie, SID i jego ziom za tego ich dropa... i jeden koles, byl tu link do jego filma, chyba na delcie, stairgapy ladowane na podjazdach dla wozkow ;) tez niezly. wsio.
jeszcze tak, nie pamietam kto skakal ostatniego dropa z Kr 5... a ogolnie to wyzej wymienione nazwiska mowia same za siebie... wali mnie czy graja w 20 czy w 748374832 filmach, widze tam jak jezdza i sa swietni w tym co robia, rispect.
dodam jeszcze tego goscia z JiB'a na kolkach 24' z dwopolka chyba Danny, taki blondyn krotko obciety w ff wali same stairgapy i nose manuale. a, i facet z koszulka "Relax, I'm professional" wiem ze glupio ale naprawde nei chce mi sie szukac nazwisk :]
a z PL... nie widzialem wielu, Fat Pig, Dzikus, RNS wy fajnie jezdzicie, SID i jego ziom za tego ich dropa... i jeden koles, byl tu link do jego filma, chyba na delcie, stairgapy ladowane na podjazdach dla wozkow ;) tez niezly. wsio.
what can I say... ;)
-
- Kontakt:
no nieeeeeeeeeeeeeee, co za chamy, nikt nie wymienil mnie!! ale wy jestescie... bender i cala reszta tych lamusow z nwd i kranked'a, to moga mi wiecie co... detki pompowac...
ale zobaczycie jeszcze, juz niedlugo jak walne dropa z 7pietra mego qmpla to przyjdziecie do mnie na kleczkach , wy , wy... podli ludzie ;(((((((((((((((
ale zobaczycie jeszcze, juz niedlugo jak walne dropa z 7pietra mego qmpla to przyjdziecie do mnie na kleczkach , wy , wy... podli ludzie ;(((((((((((((((
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zgadzam się z większościa wypowiedzi , wielu dobrych bikerów się widziw filmach i mam dla nich wszystkich szacunek i respekt ale żeby któryś był moim idolem to raczej nie , (niechce wyjści na egoiste )ale nie szukam swojego idola znam wielu którzy jeżdżą lepiej odemnie i to właśnie zaprząta moiom głowe to bym ja jezidził jak najlepiej (więc cały czas trenuje ) podziwaim i szanuje wsystkich którzy przełamujeą pewne bariey i trenuja by każdy tric z osobna i wszystkie które wykonuja wychodziły im jak najlepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdro 4 all !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdro 4 all !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
gg3465517
:)
RUUS MORRELL
koleś jest zajebisty...dzięki niemu inaczej postrzegam schody i murki...
WADE SIMMOSNS
w filmie "ride to the hills mountain" ten koleś zainspirował mnie do dropu 3m...
pozdro1200...."3majmy się ramy kiedy uciekamy przed czarnuchami"....
koleś jest zajebisty...dzięki niemu inaczej postrzegam schody i murki...
WADE SIMMOSNS
w filmie "ride to the hills mountain" ten koleś zainspirował mnie do dropu 3m...
pozdro1200...."3majmy się ramy kiedy uciekamy przed czarnuchami"....
lasek