Który amortyzator Z1 Fr czy PIKE??
Z1 ale moza jakas nowsza moze FR3 2005?? Jezdiłem na obu... Pike niby fajnie mięciutki ale sorry składa sie go stanowczo zbyt łatwo. Dwóch koelgów miało Pike jeżdżą różnie od streetu poprzez dirt po ostrzejszy urban i zmienili na 66... Tak 66 są duże ciężkie i w cholere lepiej nadajace sie do katunku podobnie jak Z1. I zagląda sie do nich na święta ;)
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
biko ********** i tyle
to każdego amora trzeba zaglądać! jak nei bedziesz prowadziłserwisu po każdym sezonie (no mozę niekoniecznie po każdym ale zalecane) to amor pójdzie w drobny mak i bedzie "uszczelka pęka", "coś stuka" itp
jeździłem na Z1 FR 2004 i powiem że pracuje przeciętnie (jak większość marcoków, no moze rocznik 2003 i 2006 to pewien wyjątek) na Piku nie, ale mam zamiar kupić 409 do dirtu i 4x i zapewne tak zrobie ;]
to każdego amora trzeba zaglądać! jak nei bedziesz prowadziłserwisu po każdym sezonie (no mozę niekoniecznie po każdym ale zalecane) to amor pójdzie w drobny mak i bedzie "uszczelka pęka", "coś stuka" itp
jeździłem na Z1 FR 2004 i powiem że pracuje przeciętnie (jak większość marcoków, no moze rocznik 2003 i 2006 to pewien wyjątek) na Piku nie, ale mam zamiar kupić 409 do dirtu i 4x i zapewne tak zrobie ;]
www.roztocze.yoyo.pl
-
- Kontakt:
Z1. Trwaly,prawie bezobslugowy amor. Od poczatku nie musisz nic zmieniac. Wolalbym inny rocznik ale coz.Kurcze ale jak by sie to mialo z bitchem nie wiem. Jezdzilem na obu i oba mi sie podobaja. Pike lepiej pracuje. Bardziej uniwersalny. Tylko jezeli Z1 od Gregorio a Pike od Harfy to raczej na Pike. Mysle ze Z1 dluzej pociagnie