NS Bikes 2007 foty z targów!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zychu-wawa czemu szkoda? przeciez to wlasnie o to chodzilo, piasta bmx w koncu i bez adapter pod tarcze (bo przy rozstaiwe z tylu 110 sie nie zmeisci :P
a sla juz prawie nikt nie kupowal, pewnie im zostalo troche starych jesli nie robili nowych (jak mysle) a usa bb w slu? juz nikt tego nie uzywa ;)
kiedy bedzie ns mial zintegrowane stery :D? spanisha w kapitalu bo narazie jest uero z tego co widze? :)
a sla juz prawie nikt nie kupowal, pewnie im zostalo troche starych jesli nie robili nowych (jak mysle) a usa bb w slu? juz nikt tego nie uzywa ;)
kiedy bedzie ns mial zintegrowane stery :D? spanisha w kapitalu bo narazie jest uero z tego co widze? :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
~Plitlanek~ tak bo w strecei ze sztywniakim i na v-kach to jezdzi sie tylko n a26" nie???
a kolory to jakie mieli wymyslec jak juz chyab wszystkie były w innych firmach moze powiesz ze czarny i niały kolor jest ni eoryginalny bo jest w innych ramach??
a kolory to jakie mieli wymyslec jak juz chyab wszystkie były w innych firmach moze powiesz ze czarny i niały kolor jest ni eoryginalny bo jest w innych ramach??
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
do co ramek to raczej nie ma zadnej rewolucji, capital dosyc fajny, ale szkoda, ze tylko pod v-ki. Bardzo fajny jest zielonkawy bitch ;] Zajebiscie wyglądają piasty, byle tylko fajnie działały. Ogólnie dobrze, że wprowadzili tyle kolorów, byle tylko nie zapomnieli, że najważniejsza jest wytrzymałość, a dopiero pozniej jest wygląd.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Wkońcu ;) ALe jedno mi dalej nie pasuje... BITCH. To niby ramka do FR pod duze widelce. Powinni zastosowac wyższą główke (bardziej rozłożyć rury górna i dolna żeby na wysokość spawy siegały ze 2cm dalej) i wstawić dłuższy gusset z grubszej blachy bo wgniotki sie robia. Od początku odkąd mam Bitcha odrobine mnie to razi. Mam malęńką ryske pod główką od niecalego roku i sie nie powiększa co nie zmienia faktu że powstala, prawdopodobnie przy jednym konkretnym przeciążeniu. I mam takie lekkie poczucie niepewnosci bo raz juz widzialem jak kolega polecial ze schodów i zostawił twarz na chodniku jak mu główka odjechała w siną dal :/
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
-
- Kontakt: