Sign Ds vs Underground zone I
-
- Kontakt:
Sign Ds vs Underground zone I
Na początek chciałem prosić moderatorów o nie kasowanie tego tematu bo nie mogłem znaleźć na forum porównania tych dwóch rowerów. Chciałem zapytać który rower jest lepszy sign czy zone? Z góry dzięki za pomoc.
Pawello123
Hmmm... bierz zone,dlaczego?
Bo jest dużo lepszy od signa.
Mój kumpel,z którym często jeździłem, ma signa.
Nendza, hample nie działają, te dm 24 jakieś oszukasne są, niewspomne o piastach,po 30zł za szt..z przodu...
A rst, to masakra,, dobrze chodzi,przez pierwsze 2 miechy..
Mam unibike-a,ponad 2 miesiąc....
Jeździ świetnie, xcr jest nawet przyjemny, nie używaj dużo przedniego hampla,bo będziesz mial masakryczne luzy,jak ja. Avidy są mocne,i bez awaryjne...
wiecej info jak chcesz,o zone. to do mnie na gadu - 2051097...
Bo jest dużo lepszy od signa.
Mój kumpel,z którym często jeździłem, ma signa.
Nendza, hample nie działają, te dm 24 jakieś oszukasne są, niewspomne o piastach,po 30zł za szt..z przodu...
A rst, to masakra,, dobrze chodzi,przez pierwsze 2 miechy..
Mam unibike-a,ponad 2 miesiąc....
Jeździ świetnie, xcr jest nawet przyjemny, nie używaj dużo przedniego hampla,bo będziesz mial masakryczne luzy,jak ja. Avidy są mocne,i bez awaryjne...
wiecej info jak chcesz,o zone. to do mnie na gadu - 2051097...
Ride 4 Fun ! Biatch !
-
- Kontakt:
zone ma zajebista geometrie i takie to lekkie.kumple ma na 24 calowych kolach i mu wazy chyba z 12 kg.bunnego to trzaskam jeszcze wyzej niz na swojej pussy.a sign to jak na moj rozum to syf,rama mi sie nie podoba ani z wygladu ani z geo.opony po 30 zl.rst -rzojeb sobie twarz wylatujacymi sprezynami.xcr to na moj eoko tez do wymiany ale jak go od razy sprzedasz to kup uzywke dj'a albo nawet duro i bedzie spox.reszta czesc undergrounda jest w porzadku
http://mmorswin.pinkbike.com/
Sign to dobry rower dla osoby, która ma bardzo ograniczony budżet. Mocno na nim oszczędzano, ale mimo wszystko jest to już sprzęt, która nadaj się do jazdy.
Unibike ma bardziej sensowny osprzęt i jeżeli Cię na niego stać to nie powinieneś mieć dylematu pomiędzy Signem a Unibike-iem.
Zmienisz w przyszłości amortyzator i będziesz miał już naprawdę konkretny rower ;)
Unibike ma bardziej sensowny osprzęt i jeżeli Cię na niego stać to nie powinieneś mieć dylematu pomiędzy Signem a Unibike-iem.
Zmienisz w przyszłości amortyzator i będziesz miał już naprawdę konkretny rower ;)
DIRT :)
Rama jest bardzo łokej, jeździłem na niej poprzedni sezon i pzy mojej skromnej wadze ok 100kg rama nigdzie sie nie uśmiechneła ani nic z tych rzeczy :) POLECAM :)
Odezwij sie do mnie na gg, został mi w sklepie ostatni dirt i z chęcią go sprzeda z jakimś upustem czy gratisami. Oczywiscie gwarancja itp itd. gg:10-22-343
Pozdrawiam
Rama jest bardzo łokej, jeździłem na niej poprzedni sezon i pzy mojej skromnej wadze ok 100kg rama nigdzie sie nie uśmiechneła ani nic z tych rzeczy :) POLECAM :)
Odezwij sie do mnie na gg, został mi w sklepie ostatni dirt i z chęcią go sprzeda z jakimś upustem czy gratisami. Oczywiscie gwarancja itp itd. gg:10-22-343
Pozdrawiam
-
- Kontakt: