[Kraków] dual dirty
-
- Kontakt:
[Kraków] dual dirty
Ej mam propozycje ! Zrubmy cos z tymi 3 dirtami !! czemu one sie tak marnuja ?? Z tego co pamietam to tam sie tylko drzewo zwaliło !!
S: http://www.allegro.pl/item289887729_dartmoor_turrtle_ochraniacz_nowy.html
-
- Kontakt:
na to potrzeba grubych lin i 40 osob :] to drzewo wazy chyba ze 2 tony :/ wielkie jak c*uj przeciez jest. Jakby sie to przesunelo, to droga otwarta zeby naprawic pierwszego ... wczesniej wystarczylo odsunac wybicie od ladowni, a ją lekko wydluzyc.A teraz trzeba zrobic nowego bo tam jakis walec przejechal chyba po tym... Na ktoryms temacie czytalem ze taki jest zajebisty bo "da sie dwa chociaz skakac" - tak apropo zawsze mozna bylo :] 2 i 3 wystarczylo ominac pierwszego z boku ciasno skakalem tak 30 razy i nigdy mi sie nic nie dzialo-to tak na marginesie chcialem dodac ze zamiast zwalcowac hope wystarczylo ja ominac a wcale jaj ze stali do tego miec nie trzeba.Jak ktos chce mam filmy tylko bez kombinacji 1+3.
gg 2263220
gg 2263220
mmorswin krk napisal ze chce je przeniesc.O pile myslalem ale nie wiem czy tak latwo bedzie rozkroic drzewo o takiej srednicy... a co do siekiery to bysmy sie zaciupali na smierc bo to drzewo ma chyba metr srednicy jak dobrze pamietam. Tak czy inaczej drzewo jest oparte o sciany wąwązu i jak zrobisz małe nacięcię piłą to moze się okazać ze piły nie wyjmiemy bo sie tak nagnie. A siekiera trzeba by je przecinać w szerokosci 50 cm bo tez ją ściśnie po ktoryms wbiciu. Mozna pociąć korzenie i je chociaz zturlać z tych scian do krojenia jak sadzisz ze tak bedzie latwiej.
-
- Kontakt:
o ta pila spalinowa to by dala rade :D(tylko czy masz benzyne )
a niemozna by bylo zrobic takie dirty jak ten 1 na górze ??bo w sumie nie wszyscy go przelatuja za karzdym razem. te drewno z tego drzewa mozna by bylo pociac i dac je miedzy wybicie i lądownie .
a niemozna by bylo zrobic takie dirty jak ten 1 na górze ??bo w sumie nie wszyscy go przelatuja za karzdym razem. te drewno z tego drzewa mozna by bylo pociac i dac je miedzy wybicie i lądownie .
S: http://www.allegro.pl/item289887729_dartmoor_turrtle_ochraniacz_nowy.html
Hawk,
sorry, mialem wpasc z ta spalina dzisiaj, ale zostawilem ja u kumpla w krk, ktory ja wywiozl gdzies w pizdet i bedzie w poniedzialek, wiec wpadne tam w tygodniu i to potne, tak zeby sie dalo usunac.
pociete kawalki mozna wsadzic do ladowania zeby mniej ziemi zeszlo.
napiszcie kiedy sie ustawiacie na to kopanie. a dirty powinny isc od najmniejszego do najwiekszego, zeby sie rozpedzac powoli...
no i ten pierwszy jest po tym najezdzie z gorki, bez dokrecania spokojnie do przelecenia. chodzi o to zeby to byly faktycznie dirty a nie double tak jak ten ostatni.
hawk,
pociech
sorry, mialem wpasc z ta spalina dzisiaj, ale zostawilem ja u kumpla w krk, ktory ja wywiozl gdzies w pizdet i bedzie w poniedzialek, wiec wpadne tam w tygodniu i to potne, tak zeby sie dalo usunac.
pociete kawalki mozna wsadzic do ladowania zeby mniej ziemi zeszlo.
napiszcie kiedy sie ustawiacie na to kopanie. a dirty powinny isc od najmniejszego do najwiekszego, zeby sie rozpedzac powoli...
no i ten pierwszy jest po tym najezdzie z gorki, bez dokrecania spokojnie do przelecenia. chodzi o to zeby to byly faktycznie dirty a nie double tak jak ten ostatni.
hawk,
pociech
Live the ride.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ehh...
bylem dzisiaj na dualu i zaczalem to ciac, ale niestety stepil sie lancuch w pile, wiec nie przecialem calego, a tylko nadpilowalem ten najgrubszy pien...
wpadne to jeszcze dokonczyc, ale w przyszlym tygodniu, ale bede potrzebowal zeby ktos jeszcze byl tam wtedy. napisze w przyszlym tygodniu kiedy bede mogl to zrobic.
pzdr!
bylem dzisiaj na dualu i zaczalem to ciac, ale niestety stepil sie lancuch w pile, wiec nie przecialem calego, a tylko nadpilowalem ten najgrubszy pien...
wpadne to jeszcze dokonczyc, ale w przyszlym tygodniu, ale bede potrzebowal zeby ktos jeszcze byl tam wtedy. napisze w przyszlym tygodniu kiedy bede mogl to zrobic.
pzdr!
Live the ride.