FireFox sciaganie
FireFox sciaganie
powiedzcie mi, bo mnie to bardzo ciekawi czy w firefoxie mozna zrobic tak zeby nie bylo tak ze mozna na raz sciagac tylko 3 pliki tylko wiecej... bo czasem mam tak ze bym se sciagnal pare rzeczy to musze pilnowac tego, czekac az sie jedna 'seria' sciagnie i dopiero zaznaczac nastepna, a tak to bym se pozaznaczal calosc i poszedl w pisdu... da sie tak zrobic czy raczej nie bardzo?
na świecie nie ma złych ludzi, tylko czasem wina brak... [url]http://tiny.pl/tds8[/url]
-
- Kontakt:
no wlasnie to teraz zauwazylem :) ale mi to wisi kolo dzwonka czy one sie beda naraz sciagaly czy nie, tylko chce zeby byly sciagniete jak wroce np z roweru ;)
tak wiec wyszlo na to e niepotrzebnie zrobilem wielkie 'halo' bo tak naprawde problemu wcale nie bylo <glupek> ale i tak dziekuje za poswiecona uwage :)
tak wiec wyszlo na to e niepotrzebnie zrobilem wielkie 'halo' bo tak naprawde problemu wcale nie bylo <glupek> ale i tak dziekuje za poswiecona uwage :)
na świecie nie ma złych ludzi, tylko czasem wina brak... [url]http://tiny.pl/tds8[/url]
Jesli sie nie myle to jest to wina ustawien intenetowcyh windowsa, a nie przegladarki. Oto sposob jak rozwiazac ten problem (piasalem w miare szczegolowo, krok po kroku :)
.1. Uruchamiasz edytor rejestru [Start/Uruchom/ wpisujesz regedit i ok]. Klikasz kolejno na znaki + znajdujace sie przy kluczach
+HKEY_CURRENT_USER,
+SOFTWARE,
+Microsoft,
+Windows,
+CurrentVersion
i kliknieciem otwierasz klucz Internet Settings.
W oknie po prawej stronie tworzysz dwie wartosci DWORD [prawy i wybierasz Nowy> Wartosc Ciagu Rozwijalnego i wpisujesz podana nazwe watrosci] oto ich nazwy:
MaxConnections1_0PerServer
MaxConnectionsPerServer
.2. Teraz trzeba zmienic dane w wartosciach.
Podwojnie klikasz na kazda z nich i po kliknieciu na
* Dziesiętny
wprowadzasz liczbe jednoczesnych polaczen, np. 10. Klikasz na OK i uruchamiasz ponownie peceta.
Mam nadzieje ze to pomoze.
@edit
:P a ja juz sie rozpisalem :PPP
.1. Uruchamiasz edytor rejestru [Start/Uruchom/ wpisujesz regedit i ok]. Klikasz kolejno na znaki + znajdujace sie przy kluczach
+HKEY_CURRENT_USER,
+SOFTWARE,
+Microsoft,
+Windows,
+CurrentVersion
i kliknieciem otwierasz klucz Internet Settings.
W oknie po prawej stronie tworzysz dwie wartosci DWORD [prawy i wybierasz Nowy> Wartosc Ciagu Rozwijalnego i wpisujesz podana nazwe watrosci] oto ich nazwy:
MaxConnections1_0PerServer
MaxConnectionsPerServer
.2. Teraz trzeba zmienic dane w wartosciach.
Podwojnie klikasz na kazda z nich i po kliknieciu na
* Dziesiętny
wprowadzasz liczbe jednoczesnych polaczen, np. 10. Klikasz na OK i uruchamiasz ponownie peceta.
Mam nadzieje ze to pomoze.
@edit
:P a ja juz sie rozpisalem :PPP
www.krewniacy.pl
DC Amstaff
DC Amstaff