nowa ramka dirt/street
Szerszu wiesz jakie jest moje zdanie na Twój temat? że liżesz dupe kumplom z Jaworzna i nic pozatym.A to że jestem dla Ciebie śmieciem to mi to zwisa i powiewa.Interesuje mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg.Może i pisze kole jakieś sensowne posty.To że jemu sie mie podoba pussy to trzeba było nie pisać w tym temacie że ma nie brać tylko mógł napisać jaką inną ma wziąźć.
wiem wiem za chwile mi napiszesz coś innego że ja to... że ja tamto... ale nie obchdodzi mnie to.Jak Paq założył temat o nowe ramie to jak mu polecali wszyzcy pussy to on wszystkich starał sie pojechać - bez wulgaryzmów aczkolwiek starał każdemu uświadomić że to on jest BOGIEM tego forum bo wyciska 150 na klate.
pozdrawiam
wiem wiem za chwile mi napiszesz coś innego że ja to... że ja tamto... ale nie obchdodzi mnie to.Jak Paq założył temat o nowe ramie to jak mu polecali wszyzcy pussy to on wszystkich starał sie pojechać - bez wulgaryzmów aczkolwiek starał każdemu uświadomić że to on jest BOGIEM tego forum bo wyciska 150 na klate.
pozdrawiam
mam bmx`a i choi !
OmEn Facio.... 17 letni suchoklatesie, kup sobie pussy (koniecznie niebieskiego bo papiez takiego ma) i pike, przytnij kiere do 20cm i idź sie lansuj na streetowca. To że akurat targam 150kg to jedna rzecz, bo sporty siłowe wymagają dużo inteligencji oraz cierpliwści, mój topic pokazał jakie społeczeństwo polskich bajkerów jest otępiałe, wy nawet nie potraficie odpowiedzieć prawidłowo na banalne pytanie, połowa tego forum nie wie co oznacza słowo "argument", kim wy wszyscy bedziecie ? chyba sprzątaczkami w mojej korporacji, jak przyjda tacy ludzie na moje studia to bedziecie główną atrakcją.
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
-
- Kontakt:
Szerszu ej kurwa szukasz przyjaciuł ?? Kurwa ciskanie na klate to sport wymagajacy inteligencji. Kurwa jak ja nielubie jak jeden drugiemu lize dupe na frm powiem ci ze 150 na klaste to dosc sporo ale kurwa niekozacz tyle o lansowaniu bo w twoim profilu sa tylko zdjecia roweru niema jazdy wiec niepierdol zeOmEn sie lansuje jak sam niejezdzisz lepiej. to tyle wrocice do tematu
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
paqman oooh spoko a bede mogl Cie dotknac? Ty bedziesz mial swoja korporacje, jestes taki fajny a my bedziemy sprzatac...
Ty a troche skromnosci? ale nie jestes Bogiem...
wogole przeczytalem pare topicow i ludzie z tego calego jaworzna robia wokol siebie szum straszny...
Ty a troche skromnosci? ale nie jestes Bogiem...
wogole przeczytalem pare topicow i ludzie z tego calego jaworzna robia wokol siebie szum straszny...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
paqman dla mnie papież nie jest żadnym autorytetem.To że Ty masz jakieś zbyt wysokie mniemanie o sobie to już nie mój problem.Ale do tego żeby wycisnąć 150 na klate to naprawde trzeba mieć wysokie IQ.A to że mam 17 lat to już nie moja wina ale przynajmniej jak Ty będzeisz miał powyżej 50 to ja będe sie jeszcze cieszył młodością-muhahaha.A co do długości kiery to wole dłuższą niż 20 cm.
A że tak jeszcze przypomne to na koniec Twojego tematu napisałeś "poprostu to forum jest ŻAŁOSNE HAHAHAHAHA, teraz możecie sobie psać poniżej co chcecie, ssijcie mi jaja hahaha mnie tu już niema....." wiesz skoro uważasz że to forum jest żałosne to nie wiem po co tu wogóle piszesz? Myślisz że jesteś niewiadomo kim i że skoro Ty masz jakieś uprzedzenia do tej ramy to wszyscy mają mieć?
Cszyvy masz racje chłopaki z Jaworzna zachowują sie jak by Jaworzno było jakimś państwem w państwie i to oni rządzą na tym forum i nie tylko.Jeżeli masz zamiar mnie pojechać czy coś to prosze bardzo- ja napisałem to co myśle.
pozdrawiam 17-letni suchoklates
A że tak jeszcze przypomne to na koniec Twojego tematu napisałeś "poprostu to forum jest ŻAŁOSNE HAHAHAHAHA, teraz możecie sobie psać poniżej co chcecie, ssijcie mi jaja hahaha mnie tu już niema....." wiesz skoro uważasz że to forum jest żałosne to nie wiem po co tu wogóle piszesz? Myślisz że jesteś niewiadomo kim i że skoro Ty masz jakieś uprzedzenia do tej ramy to wszyscy mają mieć?
Cszyvy masz racje chłopaki z Jaworzna zachowują sie jak by Jaworzno było jakimś państwem w państwie i to oni rządzą na tym forum i nie tylko.Jeżeli masz zamiar mnie pojechać czy coś to prosze bardzo- ja napisałem to co myśle.
pozdrawiam 17-letni suchoklates
mam bmx`a i choi !
OmEn I Cszyvy tez zauwazyłem ze jaworzno rulez rox i kurwa kosmos w pizde znimi cos ie przejmujecie wogule gdzie jest jaworzno?? SzyszeQ z jaworzna jest tylko normalny Wiem wiem paqman mam małe IQ I NIEWIEM GDZIE JEST JAWORZNO dorba skonczmy ztym bo sie offtop zrobił narazie pussy jest na 1 miejscu i leszcyc frajernie
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
bodziek Rozwine Ci temat sucha sieroto... Nie każdy ma mózg zeby dojechać do 150 na ławce, trzeba znac sie na dietetyce, znać swoje ciało, ten sport wymaga kolego dużo więcej używania mózgu niż jazda na rowerze, a to że Ty nie masz o tym pojęcia to sora...
Cszyvy Możesz mi najwyżej dotknąc lage i possać sucharku brudny =D, weź sobie jeszcze jednego ziemniaka skocz ze schodów.
OmEn Gościu niemasz zielonego pojęcia po sportach siłowych, gościu jak ja bede mial 50 lat to moze sie okazać że ty już bedziesz zlędźwiałym wazonem z prostatą, kiedy ja bede pykal fikał i brykał.
Pozdrawiam DH-złom
Cszyvy Możesz mi najwyżej dotknąc lage i possać sucharku brudny =D, weź sobie jeszcze jednego ziemniaka skocz ze schodów.
OmEn Gościu niemasz zielonego pojęcia po sportach siłowych, gościu jak ja bede mial 50 lat to moze sie okazać że ty już bedziesz zlędźwiałym wazonem z prostatą, kiedy ja bede pykal fikał i brykał.
Pozdrawiam DH-złom
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
-
- Kontakt: