NS Bikes 2007 foty z targów!!
Moim zdaniem NS idzie za bardzo na wygląd, za mało na jakość. Stare street legale czy suburbany były poprostu niezniszczalne, a nowego suba qmpel pogiął skacząc do gąbek :| Z resztą był to już 2 razy wymieniany. Owszem są one lekkie, mają fajną geo i ładnie wyglądają ale niestety nic więcej :/
Idealne do lansu, szczególnie w nowych bayeranckich kolorach. Ja jednak wole żeby mój rower jeździł i nie będe dopłacał 200 zeta za jakiś bayerancki kolor bo wg mnie to konkretny idiotyzm.
Pozdro
Idealne do lansu, szczególnie w nowych bayeranckich kolorach. Ja jednak wole żeby mój rower jeździł i nie będe dopłacał 200 zeta za jakiś bayerancki kolor bo wg mnie to konkretny idiotyzm.
Pozdro
-
- Kontakt:
Maek
ale streetlegal w 2006 roku został tak samo mocny jak w innych rocznikach i tak zapewne bedzie tez z capitalem
a suburban miał byc leciutką ramką i taką jest ale za wage tzreba czasem płacic i to nie pieniędzmi tylko wytrzymałoscią......
i załozeniem jego konsytriktorów nei było zrobienie CZOŁGU tylko lekkiej technicznej ramy
bitch tez był zawsze mocny z tego co wiem i zapewne taki zostanie
~Plitlanek~
ale nie ma mody na 24" tylko poprostu w streecei do napieprzania po murkach i po schodach lepsze są 24"
ale streetlegal w 2006 roku został tak samo mocny jak w innych rocznikach i tak zapewne bedzie tez z capitalem
a suburban miał byc leciutką ramką i taką jest ale za wage tzreba czasem płacic i to nie pieniędzmi tylko wytrzymałoscią......
i załozeniem jego konsytriktorów nei było zrobienie CZOŁGU tylko lekkiej technicznej ramy
bitch tez był zawsze mocny z tego co wiem i zapewne taki zostanie
~Plitlanek~
ale nie ma mody na 24" tylko poprostu w streecei do napieprzania po murkach i po schodach lepsze są 24"
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
~Plitlanek~ taa ale w polsce WIEKSZOSC ludzi jeszdzi na 24' w street/dirt wiec zrobili taka rame... bo to im sie oplaca ;p dla tak zwanych 2-3 osob nie bede produkowac specjalnie ramy... ;)
Simek wow... fajnei ze masz taki napis :P ps moim zdaniem sa wlasnie brzydkei te piury nowe ale ok ;p nie ma sie czym jarac
Simek wow... fajnei ze masz taki napis :P ps moim zdaniem sa wlasnie brzydkei te piury nowe ale ok ;p nie ma sie czym jarac
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Simek jak myslisz ze jestes speszjal to ok, ale w sklepach te kiery byly juz dawno i to tak nic w sumie rewelacji w tym nie ma ale jak chcesz...
milkman
czarne musza byc, biale z dupy, a kolorki to ok, ale nie dla mnie ;)
ja tam chce miec wsio maksyalnie czarne (procz takich rzeczy jak szprychy klamki i tarcze :P) i kolorowa rame ;) ladnie sie komponuje toto
milkman
czarne musza byc, biale z dupy, a kolorki to ok, ale nie dla mnie ;)
ja tam chce miec wsio maksyalnie czarne (procz takich rzeczy jak szprychy klamki i tarcze :P) i kolorowa rame ;) ladnie sie komponuje toto
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
cooo???????? to jest znak polskiego lotnictwa od zawsze!!! i t onie jest grafika tylko znak tak samo jak znak rafu luftwaffe czy us-af te znaki nie zmieniły sie pzrez ostatnie 80latSimek pisze: ps. polskie f -16 bedą miały brzydką grafike (biało - czerwona szachownica ) :)
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt: