Slopestyle w ŁODZI po pierwszym dniu ?

dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

A żebys wiedział że ten drop był ogromny, patrząc od dołu to nie wiem czy jakaś fota to pokaże, ale nie mówie że nie mogło być jeszcze większego :P tylko nie było już chyba sensu, bo te dwa zapewniały odpowiedni rozpęd, a zresztą i nie tylko rozpęd :D Zobaczymy kto wygra, a ja życze wszyskim powodzenia i bez gleb żeby było, pokażcie na co was stac ]:>
http://dhcyc.pinkbike.com
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

hehe ;p

MaxDamageDA ogolnie bylo 5 osob ktore konkretnie cos pokazaly...

flipy papieza z x-upem, table topem...
can cany i supermeny wojtka goli...
360 waldka...

bylo na co popatrzec !

Fotki wrzuce wieczorem...
KoPeR
Kontakt:

Post autor: KoPeR »

Jak tam wiecie mzoe kto wygral...?? To mnie zawinela karetka(za szybko po dropie na boxa skikalem) ale wszystko ok pzdro:]
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=110911
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

Wygrał Wojtuś potem 'Nypel' potem nie pamiętam...
"Hey ho lets go!"
dhcyc
Kontakt:

No właśnie zapoadajcie jakąś szerszą relacje, kto jak co robił i wogóle :D
PIJOK
Kontakt:

Post autor: PIJOK »

sory ze wczoraj nie napisalem ale komp .......... xxxxxx ale dzisiaj nie moglem przyjechac jak nie wiesz jak wyglądam to ten w krutkich spodniach jasne moro (pustynne) i beżowa bluzka z kolegom sie kręciłem
rowerzystie
Kontakt:

Post autor: rowerzystie »

1. Gola
2. Nypel (bravo za flipy z no footerem)
3. Jodko (brawo za flipa na fullu)
4. Waldek
5. Fudżi (bodajże, bo to jego 1 start i nie pamietam nicka, ale niezle trikacze)
6. Papież (podwojne barspiny)
7. Biały

best trick - Biały

Poziom wysoki, ale nie rozumiem wygranej osobnika ktory zajał 1 miejsce. jechał plynnie ale nie pokazal nic zachwycajacego w przeciwieństwie do osob które zajeły miejsca nizsze a startowali w zawodach 1 raz (backflipy z x-up'ami, one footami), takze jak dla mnie SEDZIA KALOSZ !
PIJOK
Kontakt:

Post autor: PIJOK »

xxxxxx podaj gg
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

rowerzystie masz troche racji ale gola jako jedyny wykrecil boskiego cancana z 4 m dropa !!! Ale jako jedny z elity nie potrafi flipa.

''best trick - Biały'' jaki trick ? jak dla mnie papiez i waldek najwiecej chcieli pokazac :-) Jodko tez te flipy na treku krecil ladnie :-)
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

hmm, starałem się na każdej przeszkodzie zrobic cos ciekawego :) fikołka potrafie, tylko uwierzcie mi, że na tak ciężkim fullu jest to bardzo trudne :) może się mylę ale can z tak sporego dropa naprawde nie jest łatwy... jestem bardzo zadowolony z zawodów i ciesze się, że udało mi się wykonac ten trick
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
dhcyc
Kontakt:

No ładnie, gratulacje, widze ze każdy chciał zaskoczyć innych i na treningach w sobote nie szalał :P Zaraz wrzuce tez fotki z soboty, niektóre sa naprawde świetne...
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

rowerzystie pisze:1. Gola
2. Nypel (bravo za flipy z no footerem)
3. Jodko (brawo za flipa na fullu)
4. Waldek
5. Fudżi (bodajże, bo to jego 1 start i nie pamietam nicka, ale niezle trikacze)
6. Papież (podwojne barspiny)
7. Biały

best trick - Biały
wyniki są conajminiej dziwne, bo np. fuji, w przejeźdach finalowych robił grube triki, 360 na step up, backflip, cancan z dropa, 360 z ostatniego dropa(przekrecone) itp....i 5 miejsce?
no ludzie.. to że ktos jeździ na fulu nie znaczy ma dostawac 2 razy wiecej punktów niz inni którzy naprawde robili konkretne triki.
Wojtazx15
Kontakt:

Dex ale liczył się najlepszy przejazd chyba??
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
dhcyc
Kontakt:

Oceniane miały być tricki i styl, więc może trick poporstu (niedoskonały, nie prosta noga, dziura w bucie czy co), a trick stylowy to nie to samo...Zresztą nie widziałęm co sie działo to sami sie dochodzcie, tylko sie nie pozabijajcie :P
rowerzystie
Kontakt:

Post autor: rowerzystie »

no własnie... najlepszy technicznie, najbardziej urozmaicony.
yaazoo
Kontakt:

Post autor: yaazoo »

Dexpodzielam twoje zdanie na swiatowej klasy zawodach w SS nikt nie patrzy na to czy ktos grzeje na fullu czy na sztywnym miałem okazje byc swiadkiem zawodów adidasa w saalbach ogladam takze wiele relacji z innych zawodów wiecej badz mniej waznych i tam nikt nie bawi sie w sentymenty nie ujmujac nikomu podziwiam wojtka za to co potrafi bo jest naprawde dobry w tym co robi ale jest wielu riderów jak ww. dex którzy trzepia wiecej tricków i nie istotne jest to czy na sztywniaku czy na fullu bo to nie powinien byc zaden przywilej rodzaj roweru nie powinien wpływac na wynik tak czy tak gratulacje dla wszystkich
--==FLYING IS HARD LANDING IS HARDER==--
http://www.pinkbike.com/photo/1251300/
Wojtazx15
Kontakt:

???? przeciez nie było żadnego przywileju full czy sztywniak ;) chyba coś zle zrozumieliscie, a co do trickow to wiem że były zasady i wielu sędziow, wiec jakby robił wiecej lepszych trickow napewno stanąlby na podium ;)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Wojtazx15 pisze:Dex ale liczył się najlepszy przejazd chyba??
niewiedzialem, na poczatku byla wersja ze 2 przjeazdy beda oceniane.. no ale niewazne, płakał nie bede dlatego ze wygrał ten, przegrał tamten.. bla bla bla.. :]
ODPOWIEDZ