sprawy miłosne...
-
- Kontakt:
sprawy miłosne...
zacznijmy od tego że się zakochałem w pewnej 13. i ona się mnie ostatnio spytała czy chcę żeby ona mnie pocałowała.noi ja jej odpowiedziałem że nad tym pomyślę i chciał bym wiedzieć co wy byście zrobili na moim miejscu. i przypomne że jesto bardzo atrakcyjna i urocza dziewczyna która wyraźnie klei się do 10-cio latka (czyli mnie). proszę o szczere wypowiedzi! pozdrawiam laski znad Wisły!
PS; nawet gdy robię *** lekcje z matmy to o niej myślę...
PS; nawet gdy robię *** lekcje z matmy to o niej myślę...
http://ja.gram.pl/thedragon
e-mail: vaquen@wp.pl
e-mail: vaquen@wp.pl
-
- Kontakt:
buahahaha xD
no niezla spierdolina z ciebie jak chuuj ja pierdóle:/ kurva hahaha
www.bravo.pl podziel sie z nimi swoimi problemami
po co mu kondony?:| w tym wieku przeciez jego jadra czy cos tam co ma nie produkuja tych calch plemnikow czy cos:P hahaha:P
no niezla spierdolina z ciebie jak chuuj ja pierdóle:/ kurva hahaha
www.bravo.pl podziel sie z nimi swoimi problemami
po co mu kondony?:| w tym wieku przeciez jego jadra czy cos tam co ma nie produkuja tych calch plemnikow czy cos:P hahaha:P
-
- Kontakt:
yebany...;D;D;D ludzie, powinno sie spisywac takie topici gdzies, zrobic portal www.codziecizdhzoneniewymysla.pl i bedzie kupa smiechu... a topicow duzo by sie tam znalazlo;/;/
nie no.....odpuście dzieciakowi....ma dopiero 10 lat...ale akcja bigggg LOL.....ożesz w mordę......a tak na marginesie....nie wypuszczaj się następnym razem z takim tekstem tutaj bo znowu pojadą po tobie......heh....ale się ubawiłem czytając to, ale mimo wszystko rozumiem dzieciaka.......wkońcu każdy kiedyś był MłODY I GłUPI( bez obrazy dzieciak)