sztywny widlec?? tylko jaki??
sztywny widlec?? tylko jaki??
poszukuje dobrego sztywnego widelca !!
jesli mozna to prosze o linki di stronek sklepow internetowych
i nazwy czegos dobrego !!!
nie orientuje sie w sztywniakach a pytam sie bo nie chce kupic byle gowna
jesli mozna to prosze o linki di stronek sklepow internetowych
i nazwy czegos dobrego !!!
nie orientuje sie w sztywniakach a pytam sie bo nie chce kupic byle gowna
ernest91
wygiolem kone, wygiolem jakeis tanie widly, mam cmp malowane, zobaczymy ile wytrzymaja, pruboje poki co jakies nosemanuale i sie trzyma zobaczymy czy sie naucze na nim :] on kosztuje 280 z przesylka na extremeszopie ale ja bym wolal cos innego kupic bo sklep frajerski, treki chodza na allegro ale ostro skatowane, sam chcialem wziac ale juz mi dzien wczesniej przyslali cmp ;// nox tez jest ale mnie by nie pasil bo za niski ;/ 435mm a cmp i brusier maja po 450 a kona miala 400 tez bodajze, to wszystko w czym sie orientuje jak sprzet wyzszej klasy cie interesuje gadaj z erenesem
ernest91kawalek czasu jezdzilem na dabombie i powiem ze widelec pierwsza klasa, wysoki, sztywny, naprawde przyjemnie sie na nim jezdzi:)
co do Treka to mialem wsadzony ten widelec i jezdzilem na nim okolo 2 dni przez ten czas moge powiedziec o nim rowniez same pozytywy.
co do CMP i reszty to nie wiem, nie jezdzilem jednak z tego co slyszalem to CMP sie wygina a DMR to pozadna firma wiec podejrzewam ze robi dobre sztywne widelce
ema!
co do Treka to mialem wsadzony ten widelec i jezdzilem na nim okolo 2 dni przez ten czas moge powiedziec o nim rowniez same pozytywy.
co do CMP i reszty to nie wiem, nie jezdzilem jednak z tego co slyszalem to CMP sie wygina a DMR to pozadna firma wiec podejrzewam ze robi dobre sztywne widelce
ema!
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- Kontakt:
pietrus spoko tylko ze go widzialem połamanego totalnie na pół:)
cmp niby pęka i sie gnie ale jakby kupic uzywke i od razy z tyłu dospawac taką szyne wzmacnaijącą to bedzie dobrze.
no najlepiej da bonmb jeździłęm chwile dłuższą no widelec pierwsza klasa...
cmp niby pęka i sie gnie ale jakby kupic uzywke i od razy z tyłu dospawac taką szyne wzmacnaijącą to bedzie dobrze.
no najlepiej da bonmb jeździłęm chwile dłuższą no widelec pierwsza klasa...
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Tylko nie kupj DMR trialblade1 bo to kopia CMP, sa robione w tej samej fabryce i roznia sie jedynie malowaniem oraz tym ze piwoty ma po drugiej stronie, jak cos to trialblade2 najlepiej na sztywnej osce to wtedy poczujesz sie jak ktos wyjatkowy :] Sam uzywam CMP i nie mam z nim problemu,widelec raczej dla tych co potrafia jezdzic i skakac tak ja bozia przykazala, a jak chcesz rzucac rowerem o sciane to bierz 2.5 kg treka :]
--> www.DMR.pl <--- moja stronka :D
Kup sobie to http://www.allegro.pl/item127819340_4bi ... atis_.html
Rame pewnie sprzedaz za te 300 pare zlotych, az dziwne ze tak tanio, pewnie jest gowno warta ;]
Rame pewnie sprzedaz za te 300 pare zlotych, az dziwne ze tak tanio, pewnie jest gowno warta ;]
--> www.DMR.pl <--- moja stronka :D