THE SETTING 2 - dirt fr i troche dh :)

suchyFR
Kontakt:

THE SETTING 2 - dirt fr i troche dh :)

Post autor: suchyFR »

czesc
chce wam pokazac filmik moj i mojego kuzyna.
obaj mamy po 15 lat i jezdzimy od troche ponad roku wiec nie oczekujcie nic wielkiego.
ogolnie filmik nawet fajnie wyszedl bo jest w dobrej jakosci i niezle zmontowany.
film trwa ponad 6min.
no wiec.. komentujcie :D

pozdrawiam
michal

http://www.sendspace.com/file/jpidve

http://www.megaupload.com/?d=S3JI8H6B

aha mam jescze prosbe :
jak ktos ma mocnego neta to niech to gdzies jeszcze wrzuci :p
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Men 6min i 230mb,przegiales troche, przy 130 mb mogles zachowac taka sama jakosc,sciagnij nowe kodeczki xivid-mpg4 i sprawdz czy nie bedzie tak samo, narazie sciagam zobaczom za godzinke jak wydalo.pozdro

: No ogladnalem i powiem tak, oj sie trzeslo trzeslo, szkoda ze wiekszosc ujec jest zniszczonych przy trzesaca sie reke, niektore ujecia maja za dlugie wejscia a niektore sa za dlugie pod koniec, jak na 230mb to jakosc kiepsciutka zapewne mpeg2 stara krojona w sumie to dlatego tak duzo. Skill i jazdki daja rade,ale zacznijcie oblatywac wieksze hopki to bedzie juz zajebiscie i wiecej opanowania z kamera,niech operator trzyma ja choby dwoma rekami ale niech sie nie trzesie. Montaz taki w sumie w kit poskladane to jest, daje 3+, za jazdki i zaangazowanie,muzyczka mi nie podpasila(kwestia gustów), te ujecia trzesaca sie lapa w niektorych moementach operator nawet a ridera dobrze nie trafial, nastepnym razem bedzie lepiej dzialajcie.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

troche duży zassysam ;) i zobaczymy na co was stać mistrzowie :P
suchyFR
Kontakt:

no wiem ze duzo zajmuje ale nie znam sie na tym za bardzo :p
qba360
Kontakt:

Post autor: qba360 »

ja tez tam jezdze. Wiem ze niektore ujecia sa w cienkiej jakosci ale czasem tak trzeba bo by zajmowaly na dysku po kilka Gb. Ja tez specem od kopresowania plikow nie jestem. Milego ogladania
http://hvdpriders.pinkbike.com/
suchyFR
Kontakt:

sun.
uwierz oblatujemy duuuze hopy, tylko czesto jak gdzies jedziemy to po prostu nie bierzemy kamery zeby nam nie zajebali:p
po za tym mam zamiar se teraz wybudowac jescze duzego doubla w ogrodku i zrobie to tak w pazdzierniku.
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

ludziska wrzucajcie filmy na jakies porzadne serwery bo na tych juz sie limity wyczerpaly:/
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

nie mowie,ze nie oblatujecie, na filmie jest pokazane co jest takze wiesz to co widze tak oceniam,dobrze ze latacie duze chopyi oby tak dalej i przenoscie grube triczki na nie.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
suchyFR
Kontakt:

wiem wiem.
po za tym mowilem juz ze cudem udalo mi sie wrzucic ten filmik na te serwery (bo mi sie net co chwile wylacza) i jak ktos ma szybkie lacze i toche dobrych checi to niech wezmie i go wrzuci na cos innego :P
po za tym na wiosne planujemy zrobic nowa produckje pt: "FR RIDE" i tam bedzie wlasciwie tylko masa duzych skoczni ,dropow, gapow i downhillu.

sun. pisze:ie,ze nie oblatujecie, na filmie jest pokazane co jest takze wiesz to co widze tak oceniam,dobrze ze latacie duze chopyi oby tak dalej
ODPOWIEDZ