stary.. odpusc se - takie blotniki stoja po ponad 100zl ;/ bierz przyklad ze mnie ;))) wymontuj ze starego roweru i przerob.. (jak wiadomo w marcokach masz mocowanie na srubki co bardzo ulatwia sprawe) widac w sygnaturce pod postem minimalnie blotnik, jesli jestes ciekaw co i jak pisz.. - chociaz to nie zadna filozofia, wybrac odpowiedni blotnik i rozwiertac i rozciac w paru miejscach ;d
aa bo ci chodzilo o zintegrowany z korona ;p sory teraz przeczytalem.. no nie wiem - tego szczerze jeszcze nie widzialem, ale ja mam "siploróbe" ;) (czyt. wykrecony ze starego roweru z nawiertanymi otworami) - jak peknie to sie nie martwie ;p ale ciezko zeby peknal bo jest tak naciety ze przy kazdym wypadku sie odgina w jedna badz w druga strone.. ale szczerze wg mnie te zintegrowane nie za fajne sa ;p - ale o gustach sie nei dyskutuje
dołanczam sie od tego tematu nie moge znalesc nigdzie błotnika marzocchi ;/ aha i on nie kosztuje 100 tylko 149 bo kolega kupił ale ostatni :( jak nie znajdziesz marcoka to wez sksa ja chyba tak zrobie ale narazie szukam