sebonk cos jakby bullit sprzedawał motomysz za 2000zł? jakos tak.
pozatym ostatnio stał big hit za ok 1200 z mikropeknieciami pod głowką.
za 1500 albo cos kolo tego poszedł big hit comp z grattisami kurde ludzie trzeba szukac!!
sam widze pełno fajnych ofert tylko narazie brak siana na fulla musze skończyc inny projekt:)
do dupy ta rama pekaja jedna za druga, ci pajace z armaru chca zeby wysylac im cale rowery, jak by osprzet mial tu jakies wieksze znaczenie, nie polecam tej ramy dystrybutor do dupy, szuka dziury w calym
tomek_for pisze:do dupy ta rama pekaja jedna za druga, ci pajace z armaru chca zeby wysylac im cale rowery, jak by osprzet mial tu jakies wieksze znaczenie, nie polecam tej ramy dystrybutor do dupy, szuka dziury w calym
na pewno mówisz o 4.0.??
Z wysyłką całego roweru chyba był jeden przypadek, nokiego. O innych nie słyszałem, a sam byłem świadkiem że przyjeżdżały same ramy reklamacyjne i były bezproblemowo rozpatrywane ich reklamacje.
To Motomysza mozna bylo kupic?????? Kurde, mialbym dodatkowego admina na Forum, no... A swoja droga, kto to ten Bullit? :P Czyzby chodzilo o Steve'a McQueen'a?
Witam, ja smigam na tej ramie i jak na razie wszysto jest w jak najlepszym pozadku. Zadnych luzow na wachaczu. Polecam ta ramke bo to naprawde bardzo dobry sprzet jak na takie pieniadze.
dzis kumpel dostal set fr4+boxxer race rama wyglada bardzo fajnie wachacz w porownaniu z moim fr 2.0 wydaje sie sztywniejszy bocznie, ladne wykonanie, na razie tyle moge powiedziec wiecej jak kumpel zlozy rower i przetestuje pozdroooooo