Korba nie chce zejść

mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

kolego masters, bez komentarza:// boże, widzisz a nie grzmisz?!
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

tylko ściągacz spukując młotkiem możesz sobie jedynie zniszczyć komponenty w twoim rowerku :P
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

Ściagacz. Szybko i bez szkód. Nie jezdz na odkreconej bo sobie obrobisz a za pomocoa mlotka mozesz tylko blaty skrzywic.
Nicky9
Kontakt:

Post autor: Nicky9 »

zrob kilka bunnyhopow z odkrecona korba w koncu odpanie :)
każda pogoda jest dobra na rower ...
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

Nicky9

ta i kwadraty zjebane...brawo za "mondre" rady
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

...tak dzieci tak!!!!młotkiem młotkiem.....!!! albo poskacz bez śruby....TAK TAK !!!! HAHAHAHA HAHAHAAHAH AHAHAHAHAH

Debile się sami rodzą....

...SCIĄGACZ i tylko on.... bo jeśli masz zapieczoną korbe z niedbalstwa własnego to pokrzywisz blat....i tyle dobrego będziesz miał....

Szerszu umyj śrubkę i gniazdo w suporcie a następnie wkręć ją na taśmie teflonowej ( do dostania w sklepie ) Taka cienka biała śliska taśma stosowana do gwintów...zasada taka sama jak w nakrętkach samochodowych, od wibracji w trakcie jazdy odkręcają się śruby a ta taśma zapobiega samoodkręcaniu :)) a jesli masz mechaniczną smykałkę to możesz skleić sobie śrubkę tyle że musisz zastosować odpowiedni klej montarzowy....a nie jakis lakier do paznokci czy jakieć kropelki....bo pozrywasz nitki w gwincie i będziesz płakał !!!!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Nicky9
Kontakt:

Post autor: Nicky9 »

no nie wiem czy zepsujesz w ten spsób co ja napisalem ;/;/;/ wg mnie jest to dobry sposob chyba ze bardzo abrdoz zapieczone to nic nie da ale nic sie nei popsuje !!
każda pogoda jest dobra na rower ...
BeJ
Kontakt:

Post autor: BeJ »

Chcialem odkrecic swoj suport Howitzera (żabką) to tylko gwint ucierpial. Wziolem do serwisu to nie mieli specjalnej nasadki. W kraku trudno znalezc, nawet w serwisach. takze poki co boxguide lezy nie zamontowany...wie ktos z krk gdzie moga mi to zrobic?

sory z maly offtop
http://www.pinkbike.com/photo/1822042/
Schodek
Kontakt:

Nicky9...rób jak chcesz tylko takie porady zachowaj dla siebie a nie piszesz głupoty....w takim razie w serwisie się chłopaki nie znają bo stosuję klucze i narzędzia dedykowane do części :) !!!!!!

...wiesz co to jest kwadrat i jakie spełnia zadanie....wiesz co się dzieje jak nie masz powierzchni stycznej równej tej którą masz w korbie....pewnie nie wiesz bo jeszcze nie wiesz co to prawa fizyki i siły jakie działaja w rowerze....jak skończysz szkołę podstawową to może się dowiesz a narazie rób jak chcesz skoro Twoi rodzice płacą za części które niszczysz !!!

Sora ale czasem się zastanawiam czy młodzi ludzie myslą innymi schematami niż sa w grach......rozwalisz się to masz następne życie !!!
Schodek
Kontakt:

BeJ a z ciekawości jaki to był serwis ???? Jakiś osiedlowy czy może bardziej ogarnięty....bo nie chce mi się wierzyc że w dobrym serwisie nie mają podstawowych narzędzi ????
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Czytając niektóre posty ręce mi opadają...

BeJ Kup na Allegro za 4 dyszki klucz do Shimano Hollowtech II, ten sam jest w suportach Howizera.
freeriders
Kontakt:

Post autor: freeriders »

Ruski klucz przecinak i odpowiednio duży młotek nie będzie chciało zejść to większy młotek bierzesz nic na siłe buahahaha
Jeśli nie glebisz znaczy że nie dość szybko jeździsz ja glebię często:)
yrus
Kontakt:

Post autor: yrus »

weź największy młot jaki możesz znaleźdź i jebnij w to z całej siły nie ważne że będzie pogiete, ważne że będzie zdjete:D<lol>
ODPOWIEDZ