Wilkowice FreeRide Team vol.2

kubabiker
Kontakt:

Wilkowice FreeRide Team vol.2

Post autor: kubabiker »

witam, chcialbym sie pochwalic naszym najnowszym dzielem, oto link:

http://rapidshare.de/files/33895522/wfrtvol2.avi

prosze go komentowac, tylko bez wulgaryzmow:P wasza krytyka mile widziana, bo wykorzystamy ja w kolejnym filmie i postaramy sie nie popelniac podobnych bledow. Film trwa okolo 23min. sa w nim m.in tegoroczne zawody ze skrzycznego. Gleby tez sa fajne. Zobaczycie tez nasza miejscowke ktora niedawno musielismy zlikwidowac z powodu wlascicieli ktorym sie nie podobalo ze tam jezdzimy:/ totalna glupota:( zapraszam do zasysania!
t_jaworze
Kontakt:

Post autor: t_jaworze »

dajcie na inny serwer
kubabiker
Kontakt:

niestety nie mamy zadnego innego servera. chyba ze ktos by mogl nam udostepnic okolo 260Mb na jakis czas;)
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

jak sciane:> to wzuce do siebie ale transferow nie gwarantuje.. bedzie tylko dzialac
t_jaworze
Kontakt:

Post autor: t_jaworze »

masz duzo darmowych serwisow.np. www.filexoom.com tylko ze max rozmiar 100 mega wiec trzeba by podzielic
mar3k
Kontakt:

t_jaworze ja ma swoj wlasny;] tam wlazi duzo duzo duzooo wiecej
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

a ja zassysam
mar3k
Kontakt:

Dudi_KrK
Kontakt:

Post autor: Dudi_KrK »

przyjemny filmik ;] a gleby pierwsza klasa :D
http://www.pinkbike.com/photo/817028/
mar3k
Kontakt:

to tak, fajny montaz pochwaly sie naleza, ale niepotrzebne powtorki, bardzo ale to bardzoo dlugi przynajmniej o 10min za dlugi. Gleby oczywiscie spoxik ale tez powtorzone:/ te wywałki z zadowod DH mozna bylo dac tylko na koncu. Nie potrzebne te zdjecia wkladane w film, nie dosc ze polowa z nich slabej jakosci albo rozmazana to jeszcze nie bardzo pasowaly. Muza wporzadku,jakosc bardzo zadowalajaca:> za poczatku troche nudnawo moglo by byc wiecej szybszych ujec albo dynamicznych( z ruchem kamery). No to tyle;] ogolnie nie zle sie to ogladalo.
Psyke
Kontakt:

Post autor: Psyke »

Fajne gleby ;)
8\10, bo się za dużo powtarzało, reszta loozik
http://www.pinkbike.com/photo/1277425/ auć :/
kubabiker
Kontakt:

mar3k dzieki ci wielkie za miejsce na serwerze:D

dziekuje rowniez calej reszcie za komentarze, napewno wezmiemy wasze zastrzezenia pod uwage podczas krecenia kolejnego filmiku;] pozdrower
tywonek
Kontakt:

Post autor: tywonek »

Za mało materiału jak na tak długi film. Wydaje mi się, że 10 min to maks. Nie musiał byś w tedy dodawać długich statycznych wypełnień. Czołówka nie tyle zainspirowana The Collective, ale po prostu zrobiona na wzór i podobieństwo. Fakt jak coś dobrze wygląda to pokusa taka zawsze jest, ale nie chodzi przecież o kopiowanie, ale o robienie czegoś swojego bo oryginału to i tak się nie dogoni.
Reasumując: w sumie ok, ale przez przesadzoną długość i brak oryginalności film dla mnie jest średni i będzie raczej pamiątką dla was niż internetowym hitem. Pokombinujcie za rok Pozdr.

P.S
Moją uwagę przykuwa koleś w czerwonej bluzie który w ujęciach gdzie śmigacie we trzech, zawsze jest spóźniony :D
www.cykloza.pl
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Hymm ogladnalem po dlugim sciaganiu filmidlo i pare uwag mam:
minusy:
1.tywonek jak juz tywonek powiedzial, patent czolowki pojechany po collective, w sumie nic do tego nie mam,ale brak temu oryginalnosci i w sumie tak brak inwencji z waszej strony albo poprsotu wam sie to pdoobalo i nic mi do tego,
2.Szkoda ze muzyka nie zgrywa sie z jazdkami wyszloby to naprawde lepiej gdyby troszke wiedzej plynnosci i zgrywalnosic z tym co leci w glosnikach nadac,
3. Bylo pare pojedynczych ujec ktore sa zdecydowanie za dlugie psujac dynamike filmu,
4. Nie spodobalo mi sie w sumie nalozenie efektu starego filmu bodaj w 13min, z mojej strony wyglada to tak,ze jak cos robimy to sie tego trzymamy a wiec ciaglosc a tu nagle taki filterek,mnie to nie wzielo
5. Ze ujecia sie powtarzaja i niektore trickzi to bylo tez juz mowione,
a teraz plusy:
1. Dobra jakosc mi sie podoba,
2. jak na tak dlugi film nie ma duzo ujeca w ktorych sie mocno reka operatorowi trzesie,
3. Bardzo ładna pani operator,
4. Podobaja mi sie ujecia robione z pomyslem, z gor etc,ale zabraklo jakichs z ruchu chocby ruchu rak
5. Ujela mnie akcja ze skrzycznego podobalo mi sie bardzo.

Podsumowujac, sa wady i zalety, ogolna ocena koncowa w sumie to bedzie w granicach 6+/10, gdyz nie prowal mnie jakos specjalnie ten film ani niczym nie uwiodl, tywonek dobrze powiedzial mowiac,ze raczej bedzie to wasza dobra pamiatka z wakacji i wspomnienia z fnu jak kreciliscie to niz przeboj kinowy,ale praca i serce wraz z zaangazowaniem jakie w to wlozyliscie bardzo mi sie podoba i bede czekal na 3 czesc filmmu badz wasze produkcje, jest juz dobrze a bedzie jeszcze lepiej.pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

Bardzo przyjemny film koledzy powyżej wymienili co można było zrobić inaczej a co można było pominąć ogólnie spoxik :)
Boruta
Kontakt:

Post autor: Boruta »

Mi się filmik podobał bardzo, lubię takie partyzanckie nagrania. Gleby niezłe.

W skali 0-10 daje 8+ bo jednak brakuje profesjonalizmu i nwd z tego nie jest ;P

Mam pytanie, ta pomarańczowa ramka to Point ?? jakiś spawany pod główką ??

pzdr, tak trzymać !
Punx Not Dead !!!
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Pani operator jest wporzadku :>
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
kubabiker
Kontakt:

Boruta tak, jest to point ze wzmacniana glowka:D
ODPOWIEDZ