FR2 - NAJTANIEJ??
FR2 - NAJTANIEJ??
Witam mam oferte na ten rower nowy z gwara za 2850zł.Czy da sie go dostac gdzies taniej zwazajac na to ze juz jest jesien i sa przeceny?? Jak ktos wie gdzie to bardzo prosze o informacje bo jutro do poludnia mam dac odpowiedz. Dziekuje i pozdrawiam.
Ale w tym problem ze ta cena jest juz niby wynegocjowana.2850 to duzo dlatego szukam jakiejs lepszj oferty a do jutra mam dac odpowiedz wiec naprawde jak wiece gdzie mozna kupic choc troche taniej to piszcie.konex pisze:negocjuj, 10% powinni Ci od ręki zejść...dla mnie to minimum na każdą część jak kupuje w obcym sklepie ;]
Słaba cena 2850..
duffs ale to jest 5% to pikuś... Skoro za samą transakcje kartą sklep traci 2,5% to można sobie pozwolić na danie 10, zwłaszcza że i tak zarobią pozostałe 20 zazwyczaj z 30-procentowej marży.
Jak będziesz miał gotówe w łapie idź do nich i mówisz "mam 2700 i biore od ręki, jak nie to trudno" powinni pójść na to, ja zawsze cisne i negocjuje i źle na tym nei wychodze a żadko bez niczego ze sklepu ;] Kupując po cenach katalogowych dajesz się okradać, tego mnie nauczyła praca w sklepie.. Wiadomo one z tego zyją, ale mogą zyskac mniej i sprzedać niż zostać z rowerem na zime.. wychodze z tego założenia.
Jak będziesz miał gotówe w łapie idź do nich i mówisz "mam 2700 i biore od ręki, jak nie to trudno" powinni pójść na to, ja zawsze cisne i negocjuje i źle na tym nei wychodze a żadko bez niczego ze sklepu ;] Kupując po cenach katalogowych dajesz się okradać, tego mnie nauczyła praca w sklepie.. Wiadomo one z tego zyją, ale mogą zyskac mniej i sprzedać niż zostać z rowerem na zime.. wychodze z tego założenia.
http://www.rowery.impuls.webd.pl/index. ... e=Sign-FR2
tu masz za 2700 chyba taniej juz nie ma
Tutaj juz tez sprawdzalem 10 minut tlumaczylem chlopowi ktory to rower a pozatym mowil ze beda w piatek czyli dzis dzwonie a on mowi ze moze beda we wtorek wiec jak tak bede czekal w nieskonczonosc to w koncu wykupia z innch sklepow i nic nie bede mial :)reparil pisze:http://www.rowery.impuls.webd.pl/index. ... e=Sign-FR2