dwupułka do kross sign fr1 -tak czy nie?

Cudi<StR33T>
Kontakt:

Post autor: Cudi<StR33T> »

noo... 66 byłoby faaaajne... qrde szukaj okazji bo wtedy to bys miał git...
aha i jakbys nie wiedział to jest jednopółka o skoku 150 lub 170... zajebisice mocna :) bo w sumie ja 2 pólki na pczątek odradzam... lepiej sie techniki nauczysz na jednopólce.. bedziesz moł x-up strzelac :)P
ACid in the sky :() Zły plan nie jest dobry :)
dawid1991
Kontakt:

Post autor: dawid1991 »

wiesz co ci powiem "mexiko" - to ty sie naucz pisać bez przeklinania :P a poza tym to co masz do mnie ?? ja umiem jeździć , a poza tym to jusz mam zapewnione podwiezienie do szklarskiej i chce sie sprawdzić bez zawodów !!a tak poza tym to pick mi nie pasuje jak sie masz burzyć to lepiej nara z tego tematu :] hehe a tak poza to thx wszystkim :D - jak byście miele jakieć stronki i linki z juniorkami tanimi albo innymi dwópółkami ale tak rzeby wyszło za cały rowerek max 3000zł!!! bo wiecej nie mam :/

......:::niech to nie bedzie hipermarketówka:::........................
vap
Kontakt:

Post autor: vap »

dawid ja Ci powiem tak ja zmienilem na dwupolke poniewaz troszke waze, a tak to bym zostal przy rs'ie!! pike jest zajebistym amorkem i wiele osob ktore smiago na nim chwali go bardziej niz 66!! ;) odemnie ziomki smigaja na duro takie dropy ze kulki bola bo jezdza na sztywnikach i tez daja rade a wiele osob wypisuje ze duro to syf. jak sie umie jezdzic to na wszystkim mozna smigac and have a lot of fun!! :)
pozdro
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Co do zapięcia amorka większego gabarytu do tej ramki - owszem... warto i można. Rama wbrew pozorom nie jest wcale taka słaba ;) Fakt... kąt główki nie jest za fajny, ale tragedii nie ma (2 moich znajomych ma te ramki) ... Ja bym tam widział juniorka, drop offa... 66 można... W każdym razie - zrobi się bardzo spoko fr-ka ;) a ... i różnic poza damperem w fr1 i fr2 nie ma ... obydwa damperki jak skała, i chodzące niezaspecjalnie a rama ta sama... więc obojętnie jaka by to była wersja ramy... damper i tak polecam zmienić (ale na co, to nie doradze, bo po wsadzeniu w sumie nie najgorzej chodzącego x-fusiona z akity do owego signa , dalej dziwnie to pracowało... - można sie pokusi o najprostszą vanille r ....)

Pozdrawiam!

sudi
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
dawid1991
Kontakt:

Post autor: dawid1991 »

thx :)
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

http://miniurl.pl/12397
ata_jg
Kontakt:

Post autor: ata_jg »

nie chce tworzyć nowego tematu wiec pytam. czy wie ktoś skąd wytrzasnąć bardziej mięką sprężyne do tego dampera. myśle że 650lbs... dzieki za pomoc
Sprzedam sprężyę 850 lbs dł 115 mm,mostek Hussefelt 40mm
CrankJar
Kontakt:

Post autor: CrankJar »

Siema, ja posiadam w Fr1 Manitou Stance Kingpin, 170mm skoku itd. Ogólnie mowiąc chodzi super nic dodac nic ująć.
Im więcej Ludzi jeżdzących na rowerach tym świat staje sie lepszy ;] Love Freeride ;]
el_oguro
Kontakt:

Post autor: el_oguro »

jasne że wytrzyma.
ej kurwa wszyscy mają jakąś manie że wysztkie ramy poniżej 3000zl pękają.
ja np. wsadziłem juniora do BOP`ai wytrzymwyał wszystko co trzeba(czyli dużo)
I love my pussy...
ODPOWIEDZ