no wlasnie, to tak apropo filmow pelnometrazowych. czytalem posta o ChR5 i mnie natchnelo :) ogladal ktos tego filma z tytulu?? bo jakos nie czytalem nigdy o nim na szanownym forum, a film jest naprawde zajebisty!!! sciagnal mi sie dzisiaj i musze powiedziec ze bardziej mi sie podoba niz NWD! (btw, jakby ktos chcial link albo z gg to pytac!:)
JA juz go ogladałem jakis czas temu, nadal mam go na kompie... Film jest bardzo ciekawy, obsada swietna ale jakosc nie jest boska bo gdy wezmiemy na full screen widac pixele:P
Pozdrawiam:)
No ja mam własnie ze snow plus.ru i nie podoba mi sie ta marna jakosc, ale tresci sa jak najbardziej ok. Moim skromnym zdaniem drop in ten pierwszy sezon był swietny a 2 nieco gorszy. Ciekawy jest kranked 3 i nwd człą seria tez niezła...
bardzo fajna sprawa :) oglądałem jakieś 5 dni temu i naprawde mi się podobał. a właśnie skąd można te dropiny dorwać bo po tych teaserach na pinkbike'u sie strasznie na nie napalilem
http://snow.plus.ru/collection/video/bike/ <- to mi nie chce dzialac :( a tak wogole to jakbyscie mogli to doradcie mi jakis fajny filmik ktory moge sciagnac :) bo jak do tej pory to obejrzalem juz 5 krankedow 4 NWD Ride To Hils i Jib'a. Jib byl zajebisty i szukam czegos fajnego w tym stylu
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX