...no k*&@ prześmieszne! Wyczyn na ch&^%a!! Zwyczajnie bym ci zęby powybijał palancie!!PawianBiker pisze:tak to wracalismy po maskach aut albo po dachcach jak są zaparkowane kolo siebie to sie da fajnie przeskakiwac:)
Motywy Imprezowe :)
-
- Kontakt:
bolas ale spokojnie myslisz ze na trzeżwo bym cos takiego zrobił??
bo uwieze ze ty jestes zawsze swięty i nie robiles nigdy gnoju...
pozatym nie tylko ja o takim czyms pisałem a ty tu na mnie naskakujesz..
jakbys chodził po aucie to bys wiedział ze poza sładami butów nie zostają jakies mega zniszczenia nieraz sie zegnie blacha jak idziesz jak ***** po środku dachu, maski itp a jak na bokach to nic sie nie dzieje...
Opanuj sie troszke chłopczyku
bo uwieze ze ty jestes zawsze swięty i nie robiles nigdy gnoju...
pozatym nie tylko ja o takim czyms pisałem a ty tu na mnie naskakujesz..
jakbys chodził po aucie to bys wiedział ze poza sładami butów nie zostają jakies mega zniszczenia nieraz sie zegnie blacha jak idziesz jak ***** po środku dachu, maski itp a jak na bokach to nic sie nie dzieje...
Opanuj sie troszke chłopczyku
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Co do sikania w domu
Kumpel sie nacpal, napil itd. Spi w swoim pokoju i nagle sie wbija do pokoju goscinnego, gdzie przy stole siedzi rodzina. On wyciaga strzelbe i leje na srodku pokoju na dywan a oni sie wszyscy patrza na niego. Siedziala tam mama, tata, dziadek, ciotka, siostra. Poprostu hardcore :D
Kumpel sie nacpal, napil itd. Spi w swoim pokoju i nagle sie wbija do pokoju goscinnego, gdzie przy stole siedzi rodzina. On wyciaga strzelbe i leje na srodku pokoju na dywan a oni sie wszyscy patrza na niego. Siedziala tam mama, tata, dziadek, ciotka, siostra. Poprostu hardcore :D
eMDe a moj kumpel sikał zaraz obok telewizora<lol> to chyba jakiś syndrom choroby lub schorzenia na tle psychicznym które zachodzi
w podświadomości;]sam miałem troche inny przypadek na ognisku bibakowym,poszedłem się odlać za namiot i obudziłem się rano z kutahem w trawie i spodnie też miałem troche obejszczane hehe
w podświadomości;]sam miałem troche inny przypadek na ognisku bibakowym,poszedłem się odlać za namiot i obudziłem się rano z kutahem w trawie i spodnie też miałem troche obejszczane hehe
Niezle rozkminy macie :D:D a wczoraj widzialem pod komenda policji bylo w pizde radiowozow i w jednym jakis koles ledwo siedzial. Drugi do niego "michal nie proszeee, kurwa" i ten pierwszy sie zezygal na kierownice i nogi 3ciego psa a potem ze tak powiem "wypelzl" na twarzy z samochodu i "nidy wiecej nie pije". Probowalem sie nie smiac bo cala ta masowa sie na mnie lampila jak przechodzilem jeszcze by mnie zgarneli za "brak danych w rejestrze" jak mojego znajomego :D:D:D