Zwykla pompka sie tez da napompowac, odkrecasz ta zakretke przy wentylku od pompki dociskasz i pompujesz, ja tak moge przynajmniej pompka Authora i Kelly'sa.
Masz pewnie duro i pewnie zaraz cwoku powiesz ze jest lepszy nic jakies dj3... lol... zal mi takich osob
Nie mam duro. Nie mowie tego zeby ci pojechac tylko za ta kase mozna bylo kupic jakies z1, drop offa... Jezdzilem na DJ nowym i to porazka jest nie amor. Ale spoko to nie moja kasa, wiec nic do tego nie mam. Przepraszam szefie
gajdem wiesz co ja sie do tego szybko przyzwyczaiłem a potem przestało i tak jest do dziś. Jeżeli oczywiście mówimy o tym samym ( takie małe tykanie przy nawet lekkim ugięciu amorka ). Ja Ci nie ręczę że to nie jest jakaś wada pęknięcie czy inne gówno ale mówie jak u mnie było. Pojeździj trochę a jak nie przestanie " tykać " to może oddaj go na gwarancje albo się do tego przyzwyczaj :)
P.S. Hope to zależy od jazdy. Przecież nikt w streecie nie będzie używał drop-off`a a nowego z1 nie kupisz w cenie nowego DJ`a. A jak już coś krytykujesz to rób to konstruktywnie. Pozdr
On bedzie stukal, bo to jest nafaszerowany plastikiem, ma straszanie ****** tlumiki, ogolnie nie czuc w nim tlumienia :> Nic sie nie stanie, niech sobie stuka. Pzdr
takie stukanie jest chyba w kazdym dejocie.. mi stuka do sierpnia a mam go od listopada..nie przestał stukać nawet po tym jak pękł...choc wiekszosc czassu stukał rzadko