Ciuchy NS
Ciuchy NS
Witam
Czy wie ktos z was moze gdzie mozna dostac rozpinana bluze NS? Szukalem po roznych sklepach i nie moge znalezc:/
W ostatecznosci interesuja mnie rowniez bluzy innych firm rowerowych w rozsadnej cenie;p
Bede wdzieczny za jakies linki.
Ema!
Czy wie ktos z was moze gdzie mozna dostac rozpinana bluze NS? Szukalem po roznych sklepach i nie moge znalezc:/
W ostatecznosci interesuja mnie rowniez bluzy innych firm rowerowych w rozsadnej cenie;p
Bede wdzieczny za jakies linki.
Ema!
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Sienamko jak chcesz ciuchy ns to najlepiej napisz do 7anny www.7anna.com.pl . Co do rozpinanej bluzy z NS to takich nie ma chyba ze wprowadzili cos nowego, sa tylko bluzy z kapturem w kolorach szarym (lepszy ) i czarnym .
Co do innych bluz to tu masz pare linkow :
www.gofox.pl - sa ale drogie
www.sombrio.pl - tu nie wiem jak ceny wygladaj
www.tdp-krtl.com - tu jest tez kilka w miare rozsadnych cenac
www.author.pl - tez jakies pojedyncze bluzy mieli
to chyba na tyle przynajmniej wiecej nie kojarze
pozdro
Co do innych bluz to tu masz pare linkow :
www.gofox.pl - sa ale drogie
www.sombrio.pl - tu nie wiem jak ceny wygladaj
www.tdp-krtl.com - tu jest tez kilka w miare rozsadnych cenac
www.author.pl - tez jakies pojedyncze bluzy mieli
to chyba na tyle przynajmniej wiecej nie kojarze
pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja uważam NS-a za dupną firmę, bo ramy pękają jak zapałki (to w przypadku Suburbana) i gwarancji nie uznają....pieprząc jakieś dyrdymały :/
Ja rozjebałem mostek NS, a serdak 3 ramy pod rząd (3 suburbany, na pierwszym jeździł z 8-10 miesięcy (rocznik 2005) a kolejne dwa pękły mu po 2 tyg jazdy każdy (a chyba nawet mniej - rocznik 2006)
Ja rozjebałem mostek NS, a serdak 3 ramy pod rząd (3 suburbany, na pierwszym jeździł z 8-10 miesięcy (rocznik 2005) a kolejne dwa pękły mu po 2 tyg jazdy każdy (a chyba nawet mniej - rocznik 2006)
hui
jak nie wierzysz to nie ale cala warszawa o tych suburbanach wie i jest to prawda
kupowanie ciuchow takich jak NS to placenie za robienie komus reklamy co jest dla mnie kretynizmem i przejawem lansu
co innego jest kupowanie ciuchow firm takich jak TDP (ktore polecam chociaz ostatnio wszystkie fajne bluzy od nich wyszly), ktore robia ciuchy dla bikerow
kupowanie ciuchow takich jak NS to placenie za robienie komus reklamy co jest dla mnie kretynizmem i przejawem lansu
co innego jest kupowanie ciuchow firm takich jak TDP (ktore polecam chociaz ostatnio wszystkie fajne bluzy od nich wyszly), ktore robia ciuchy dla bikerow
20 inches isn't a crime
-
- Kontakt:
http://www.ride-zone.pl/ tu masz to jest sklep 7anny
mati-bikernie chce kupic tej bluzy dlatego zeby robic im reklame, poprostu sie podoba mi ich logo, co do jakosci firmy to ja mam streetlegala i jezdzi mi sie na nim elegancko wiec czemu niby nie moglbym miec ich bluzy? nie patrze na to w sposob: chce miec bluze bo kocham ta firme, poprostu mi sie podoba i to chyba tyle
KFP_Wwau mnie w miescie osob znajacych firme NS mozna policzyc na palcach jednej reki, wiec nie ma mowy o jakimkolwiek lansie, chce ja kupic tylko i wylacznie dlatego ze mi sie podoba;p
pytalem sie o inne firmy robiace bluzy dla bikerow gdyz nie nastawiam sie tylko na NS, jak znajde cos fajniejszego to kupie se poprostu inna:)
francuz_dzieki za link:) zaraz go obaczaje;p
KFP_Wwau mnie w miescie osob znajacych firme NS mozna policzyc na palcach jednej reki, wiec nie ma mowy o jakimkolwiek lansie, chce ja kupic tylko i wylacznie dlatego ze mi sie podoba;p
pytalem sie o inne firmy robiace bluzy dla bikerow gdyz nie nastawiam sie tylko na NS, jak znajde cos fajniejszego to kupie se poprostu inna:)
francuz_dzieki za link:) zaraz go obaczaje;p
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
M@niek a raczki bozia ujebala i maila nie umiesz napisac!?
a czy jak bedzeisz szedl srac zaraz to spytasz nas sie gdzie srajtasme kupic!?
jezu glupota mnie poraza... zeby nic nie umiec zrobic samemu tylko na forum musiec pytac boze...
a co do ciuchow nsx to kupic bym nie kupil, ale dostane razem z rama pewnie koszulke to nie widze powodu zeby ja wyjebac...
ale 100zl (po przecenie!) za bluze (jak mysle sredniej jakosci) tylko dla tego ze ma dwie literky n i s bym nie dal...
wole pojsc i za 50zl kupic bluze z kapturem i z moim zespolem - czarna, ladny nadruk, i w dodatku tania :}
a czy jak bedzeisz szedl srac zaraz to spytasz nas sie gdzie srajtasme kupic!?
jezu glupota mnie poraza... zeby nic nie umiec zrobic samemu tylko na forum musiec pytac boze...
a co do ciuchow nsx to kupic bym nie kupil, ale dostane razem z rama pewnie koszulke to nie widze powodu zeby ja wyjebac...
ale 100zl (po przecenie!) za bluze (jak mysle sredniej jakosci) tylko dla tego ze ma dwie literky n i s bym nie dal...
wole pojsc i za 50zl kupic bluze z kapturem i z moim zespolem - czarna, ladny nadruk, i w dodatku tania :}
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Chociaz przyznac musze, ze jest sobie bluza z napisem a-gang na przodzie i jes zajefajna, tzn. bardzo dobra jakosciowo i nadaje sie nie tylko na jazden a rowerze ale na zimne dni itd. w kazdym razie kosztuje 199zl a to juz lekka przesada... pzdr.
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/