Części MacMahone www.macmahone.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja nie powiem, gdybym mial te 18 lat... to z mila checia stalbym sie przedstawicielem tej firmy bo sprzet jest przedni i ja rowniez dostalem takiego maila czy niechcialbym byc dealerem w PL, ale jednak wiekowo chyba nie moge... Nie jestem pewien jak to jest... Ale reklame moge robic :)
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
Swistak1989minetoo Może przedstawiciel to za dużo powiedziane bo na to trzeba funduszy i to nie takie hop-siup..
Na początku można pomyśleć nad realizacją większych zamówień dla Polaków, riderów żeby przyoszczędzić na kosztach przesyłki i uzyskać jakiś upust. Potem jakby się przyjęło, [choć myślę że w niedługim czasie nie jedna manufaktura może okazać się ciekawsza, kto wie czy nawet nie nasza rodzima,] a to byłyby produkty na pewno nie dla wszystkich więc trzeba zbadać porzeby i potencjalny popyt ;]
Na początku można pomyśleć nad realizacją większych zamówień dla Polaków, riderów żeby przyoszczędzić na kosztach przesyłki i uzyskać jakiś upust. Potem jakby się przyjęło, [choć myślę że w niedługim czasie nie jedna manufaktura może okazać się ciekawsza, kto wie czy nawet nie nasza rodzima,] a to byłyby produkty na pewno nie dla wszystkich więc trzeba zbadać porzeby i potencjalny popyt ;]
minetoo szczerze... wątpie w to, tak jak było z hookwormami.
Ludzie na forum pisali "o jak zajebiście, o jak fajnie, jak się cieszymy, ja biore na pewno 2 komplety, ja 3 opony, ja też się skusze itd." a jak przyszło co do czego, to
pojawiła się konkurencja w postaci sklepu internetowego sprzedającego te gumy
a nawet mimo lepszej ceny nikt w końcu przyszło co do czego nie mógł się zdecydować na te opony.. Nie pamiętam kto ale ktoś się właśnie zajął się w ten sposób sprawą...
Póki nie sprawdzisz i nie będziesz miał zwrotnej gotówki w łapie nie możesz mieć takiej pewności..
Ludzie na forum pisali "o jak zajebiście, o jak fajnie, jak się cieszymy, ja biore na pewno 2 komplety, ja 3 opony, ja też się skusze itd." a jak przyszło co do czego, to
pojawiła się konkurencja w postaci sklepu internetowego sprzedającego te gumy
a nawet mimo lepszej ceny nikt w końcu przyszło co do czego nie mógł się zdecydować na te opony.. Nie pamiętam kto ale ktoś się właśnie zajął się w ten sposób sprawą...
Póki nie sprawdzisz i nie będziesz miał zwrotnej gotówki w łapie nie możesz mieć takiej pewności..