Witam ! ! !
Właśnie kupiłem Manitou Stance Kingpina. Czy moglibyście mi coś o nim napisać, o pracy, regulacjach, użytkowaniu. Generalnie wszytsko. Jaka piaste na QR 20 do tego dobrać niedrogą :)
Manitou Stance Kingpin
Piaste polecam Dangerous Mike Big Baby 139pln
www.skleprowerowy.pl
Zakładaj i sam się przekonasz, jednak przy użytkowaniu każdego amora polecam dbanie o czystość goleni górnych, za czym idzie również uszczelek. Co jakiś czas możesz dawać na nie trochę FinishLine-a czerwonego albo Brunoxa co usprawni jego płynność i pozwoli na dłuższe cieszenie się nowym amorem.
Regulacje i prace poznasz jak pośmigasz, co tu dużo pisać.. Mi praca Manitou nie przypada wogóle do gustu ale Tobie może się spodobać.
www.skleprowerowy.pl
Zakładaj i sam się przekonasz, jednak przy użytkowaniu każdego amora polecam dbanie o czystość goleni górnych, za czym idzie również uszczelek. Co jakiś czas możesz dawać na nie trochę FinishLine-a czerwonego albo Brunoxa co usprawni jego płynność i pozwoli na dłuższe cieszenie się nowym amorem.
Regulacje i prace poznasz jak pośmigasz, co tu dużo pisać.. Mi praca Manitou nie przypada wogóle do gustu ale Tobie może się spodobać.
to żle Ci sie wydawało ten amor jest bardzo shitowy :/ sam go miałem praca srdnia naprawde niczy nie zachwycał sztywnośc też pozostawiała wiele do zyczenia.. anoda złazi to normalne strasznie to wygląda... trzeba o niego bardzo dbać zeby chodził jakoś Brunox i te rzeczy ;] ja jeszce trafiłem na egzemlarz ktory tracił powietrze powietrze uciekało z neigo jak z dziurawej piłki :D słyszałem ze soro było takich feralnych eglemlarzy... a co do piasty to moze Ns Coaster qr20 lub coś ze stajni Novateca..