kona stinky deelux 15"
kona stinky deelux 15"
witam. Mam 180cm wzrostu i pytanie czy 15 cali bedzie sie w miare nadawac do DH/FR. Powiedzmy ze nie mam wyboru i chodzi o to czy ujdzie, czy nie ma sensu sie w to pakowac. Licze na szczesliwy traf i to ze ktorys z was ma ten rozmiar albo na takim jezdzil...
rozumuje dokladnie tak samo, duze fule nie zdaja sie juz tak do trikow i skakania jakichs mniejszych hop, tez chce mniejszy ale czy on nie bedzie za maly tak totalnie... Duzo juz dyskutowalem z kolesiami z mkbike'u i bardzo im za to dziekuje, ale opinia kogos kto posiada byla by bardzo przekonywujaca do kupna. Bo niestety roweru nie widze na oczy, moge go tylko zamowic
-
- Kontakt:
dzieki za rady, ja w sumie 180 mam wpisane w dowodzie, a tak naprawde to jakies 175. Seik uspokoiles mnie. Villen w mk chcialem uslyszeć opinie gości. Kupilem juz w skiteamie ostatnią w Polsce sztukę. Kona Stinky Deeluxe 2005 w rozmiarze 15" ponieważ tylko taka została, ciężka decyzja i dopiero jutro się dowiem czy będzie mi odpowiadal ten rozmiar. Jak nie to będę 100zl w plecy ale stwierdzilem, ze nie po to jechalem do Anglii i zasuwalem 2,5 miecha na moje marzenie, żeby teraz sie poddac, nie upewniajac sie. Zaplcilem 5449 zl :]
PS po pierwszych godzinkach napisze czy jest ok, jesli wogole go dosiąde.
PS2 musialem kazde zdanie poprawić, bo zapomniałem już, że tu można polskie literki pisać :P
PS po pierwszych godzinkach napisze czy jest ok, jesli wogole go dosiąde.
PS2 musialem kazde zdanie poprawić, bo zapomniałem już, że tu można polskie literki pisać :P