wojtek1111 pisze:mało kto na tym jeździł to nikt ci nic nie powie na jego temat
EJ co ty chcesz se posty nabijac nie jezdziles na tym nei masz o tym o pioni to oc piszesz ze nie masz chyba to jest rownoznaczne z tym ze nie odpiszesz;/ lol jaki kooles;/
SzyszeQ co korwa??? juz ci sie odechcialo/./////a byles taki kozak..... rozumiem ja sam ze soba bym niezadzierał
jeszcze jakbym sie dowiedzial ze biore 250 na klate i wyrywam manuala jedna reka (a taka jest prawda) to bym zwiewal gdzie pieprz rozsnie
Mati_BS7człowieku nie wiele osób jak widać chce ci pomóc na tym forum a ty jeszcze masz wąty do tych co ci pomagają ?? masz jakiś problem ? myślisz że ktoś ci napisze coś innego na temat lyrika ? jak praktycznie nikt na tym nie jeździł to jakiej się spodziewałeś odpowiedzi ? weź idź spać dziecko...
Szerszu pisze:SzyszeQ co korwa??? juz ci sie odechcialo/./////a byles taki kozak..... rozumiem ja sam ze soba bym niezadzierał
jeszcze jakbym sie dowiedzial ze biore 250 na klate i wyrywam manuala jedna reka (a taka jest prawda) to bym zwiewal gdzie pieprz rozsnie
Kurwa ile ty masz lat kurduplu i pewnie piszesz ze jestes z jaworzna a tak naprawde z jakiejs w wsi nie jestem z jaworzna ale ajworzno musi pewnie sie strasznie za ciebie wstydzic. Taki mily to jest pozadny uzyytkownik tego forum co ty odpiwerdalasz szerszu;/??
a tak korwa ogulnie to to cale forum jest ********:/ gosciu pyta sie o amora a wy sie klucicie:/ pojebani idzcie sie masturbowac dolazienki.....a nie zasmiecajcie forum glupimi postami
Szerszu pisze:a tak korwa ogulnie to to cale forum jest ********:/ gosciu pyta sie o amora a wy sie klucicie:/ pojebani idzcie sie masturbowac dolazienki.....a nie zasmiecajcie forum glupimi postami
Idz se lepiej skocz tego dropa na sztywniaku z kraweznika a teraz wracamy do amora
szerszu mowie ci w tym momecie ze przesadziles :) i teraz ci obiecuje na 100% ze dostaniesz w pysk jak zobacze twojego białego destroyera na horyzoncie =] i co dalej jestes kozak zza ekranu?
Mati_B7***********
pytal cie ktos o zdanie??
nie:/
a wogule za kogo sie ty uwazasz
jakbys zalozyl ten temat to rozumiem
ale ty tefgo nie zrobiles
wienc ***********!!!
SzyszeQjakiegobialego destroyera???
korwa nigdy nie jezdzilem na bialym destroyerze
mam meride kalahari 500 wienc chyba se mnie z kims pomyliles.........