DYLEMAT związany ze szkołą
jesli maja auta to wykrec wszystkie wentyle, zapakuj je w jakias ladna torebke na prezenty, wrecz to nauczycielowi i najlepiej by bylo ze zanim zobaczy co jest w srodku zeby Cie juz nie bylo w najblizszej okolicy.
ogolnie to nie ma sensu robic im nic zlego bo to tak jakby ciebie chcieli nauczyciele do wrzatku wrzucic albo do oleju...
ogolnie to nie ma sensu robic im nic zlego bo to tak jakby ciebie chcieli nauczyciele do wrzatku wrzucic albo do oleju...
Olej zdecydowanie lepszy, chcesz sie popastwic ?? To potrzeba beczki/czegospodobnego pelnej rozgrzanego oleju, i nad tym podwieszasz czlowieka za rece i stopniowo opuszczasz, najpierw jedna noga... jak dobrze rozgrzany to powinny same kosci zostac... i tak powolutku az czlowiek zejdzie z tego swiata.
Jeśli wszystko jest pod kontrolą...to znaczy że jedziesz za wolno!!!
jezu zal dupe sciska jak sie popatrzy na to o czym i jak wy rozmawiacie... tragedia :/
internet dla dzieci przed gimnazjum powinien byc zabroniony a w samym gimnazjum selekcja kto moze z niego korzystac a kto nie :/
bo potem sa takie kwiatki
haha kolego jestes fajny :/ a nauczycielom powinienes dziekowac za to ze chca Ci przekazac wiedze. a jak jest jakis kretyn co sie minal z powolaniem to zglosc do dyrektora, popros rodzicow o pomoc a nie narzekaj ze jest straszny zly... no chyba ze jest straszny zly bo Ty jestes ***** i nic nie rozumiesz, tez sie wtedy wine na nauczyciela zwala...
internet dla dzieci przed gimnazjum powinien byc zabroniony a w samym gimnazjum selekcja kto moze z niego korzystac a kto nie :/
haha kolego jestes fajny :/ a nauczycielom powinienes dziekowac za to ze chca Ci przekazac wiedze. a jak jest jakis kretyn co sie minal z powolaniem to zglosc do dyrektora, popros rodzicow o pomoc a nie narzekaj ze jest straszny zly... no chyba ze jest straszny zly bo Ty jestes ***** i nic nie rozumiesz, tez sie wtedy wine na nauczyciela zwala...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Ziomus nie bulwersuj sie tak... pomysl, ze jest to jeden dzieciak, ktory pewnie ma z 12lat... i sie napina jki to on nie jest wielki i co on zrobic nie moze... wszedzie znajdziesz dupkaxDCszyvy pisze:jezu zal dupe sciska jak sie popatrzy na to o czym i jak wy rozmawiacie... tragedia :/
a mysle ze reszta dh-zonowiczow, ktora podrzucala pomysly [w tym ja] raczej chya nie podeszla do tematu na serio...
internet od kazdego wieku... tylko wypisywanie do niego tylko dla starszy...
pozdro
BUahahauha ciekawy topic :] myśle że twoje działania są uzasadnione ale zdeka nie realne - niestety :D ale próbuj próbuj .. jesli masz olej to do oleju :D będzie śmieszniej :D
Pozdro... moderator mógłby by ten topic zamknąc zanim ktoś zrobi tu jakieś głupstwa :P
Pozdro... moderator mógłby by ten topic zamknąc zanim ktoś zrobi tu jakieś głupstwa :P
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/