ja jade na bank na 4x wiec prosze piszcie kto jedzie tez albo odezwijcie sie do mnie na kome 504983031 to zorganizujemy treningi tydzien przed zawodami. co wy na to/?
ROWER BOGIEM
HOPY NAŁOGIEM
FREESTYLE ZABAWA
SEX PODSTAWA :P
Ooo teraz widze post o treningach, a juz wczesniej sobie zaplanowałem ze jade w ta sobote potrenowac, bo moze sie stawie na zawodach... na 1 w zyciu zawodach 4x;]
Hec<JABIKES> a moze bys pojechal ze mna w niedziele jednak?? bo ja nie moge w sobote(dziewczyna trzaba sie zajać hehe)a kto juz wie co z noclegiem?? A MOZE dzien przed zawodami sie spotkac calymi ekipami i pocwiczyc zostan na noc potem w sobote zawody potem after party i wtedy w niedziele popoludniu rozjazd do domow?? CO MYSLICIE O TYM??????
ROWER BOGIEM
HOPY NAŁOGIEM
FREESTYLE ZABAWA
SEX PODSTAWA :P
Jedik1989Mmm wałek mam;/ Bo ja z ojcem jade i 5 kolesiami, i juz na sobote sie umowilismy bo raz: w niedziele nie mam transportu, dwa: w niedziele jade do Myślenic... A dziewczyna to ja sie mam zamiar w sobote wieczorem zajmowac;] Co do pomysłu to naprawde spoko, choc mi sie raczej nie uda w piatek przyjechac... a zwijam sie tez w sobote wieczor, ale pomysł wart uwagi:):)
Pewnie beda, chociaz ja jade tylko i wylacznie zeby sie sprawdzic i pojezdzic.
Sadze ze wiekszosc ma taki zamiar, co nie zmienia faktu ze nagrody motywuja ;)
na dircie skakać może każdy, kto ma na to ochotę... z tego co się orientuję :-) nie podejżewam żeby zjawiła się taka ogroman rzesza dirtowców (choć nie ukrywam że byłoby miło) że trzeba by było zrobić osobne kategorie...
Witam.
Jeśli chodzi o Dirt to jest jedna kategoria. Mysle ze warto przyjechac, choc bedzie to impreza na luzie.... Cos jak w Warszwie. Zrobimy jekas skladke na piwko i poskaczemy bez stresu :):):)
ZAPRASZAMY!!!