[Poznań] moraskowe ściganki - com bek
Temat zostal stworzony z mysla o dobrej zabawie we wspolnym gronie
a ja z paroma osobami mam wrazenie ze ten pomysl niektórym przeszkadza ;/
rudy RYDZ nie trzeba duzo wysilku aby wpasc na to ze 'nasze GURU'
to Kowal w koncu nie ma sobie rownych w tym miescie - nie wierzysz
że to on przerabiał profil to masz pecha, ale łatwiej było
by go zapytac niz szukac oszustw z mojej strony ktore sa kompletnym absurdem.
Poza tym nikt nie robi sciganek z mysl o Twoim szczesciu,
nie masz ochoty nie wpadaj, nikt nie bedzie płakał.
Kaktus daruj sobie te uwagi, wszystko bylo OK do Twojej pierwszej
wypowiedzi w tym temacie gdzie na wstepie zwracasz sie do osoby
z ktora masz spiecie... zostaw te spory miedzy wami.
Nikt nie ma pretensji iz dbasz o dobro toru, lacz chyba zapomnialas
ze nie jestes jedynym ktory na nim jezdzi, inni tez darzą szacunkiem
ludzi dzieki ktorym powstal i nie maja zamiaru niszczyc ich pracy,
do tego traktuja jazde na nim powazniej niz rekreacje.
Dobrze wiesz że 'twórcy toru' nie maja czasu żeby sie nim nacieszyc
a co dopiero przerabiac - o czym w ogole nie bylo mowy, nikt nie
napisal ze bedzie go przerabial wiec po co to wszystko piszesz,
niepotrzebne uwagi, daj sobie spokoj.
Jakby jeszcze ktos mial watpliwosci to zapewniam ze w najbliższym
czasie nic co moglo by zmienic 'klimat' toru na gorsze bez zgody
Kowala nie bedzie mialo miejsca, wiec dajcie sobie spokoj z kolejnymi
bezsensownymi komentarzami.
Ściganki odbędą się w sobote 30.09 od godziny 15.00
planowana zrzuta na mąke, po jazdkach rozpalimy hardcorowego grilla bez nóżek, którego udostepni nam Małec, więc wziąć sobie jakieś mięso i drobne na węgiel bo nie wiedomo czy jeszcze jest i oczywiscie coś do popicia jak co kto lubi:)
ZAPRASZAMY, goscie z poza Poznania mile widziani:)
a ja z paroma osobami mam wrazenie ze ten pomysl niektórym przeszkadza ;/
rudy RYDZ nie trzeba duzo wysilku aby wpasc na to ze 'nasze GURU'
to Kowal w koncu nie ma sobie rownych w tym miescie - nie wierzysz
że to on przerabiał profil to masz pecha, ale łatwiej było
by go zapytac niz szukac oszustw z mojej strony ktore sa kompletnym absurdem.
Poza tym nikt nie robi sciganek z mysl o Twoim szczesciu,
nie masz ochoty nie wpadaj, nikt nie bedzie płakał.
Kaktus daruj sobie te uwagi, wszystko bylo OK do Twojej pierwszej
wypowiedzi w tym temacie gdzie na wstepie zwracasz sie do osoby
z ktora masz spiecie... zostaw te spory miedzy wami.
Nikt nie ma pretensji iz dbasz o dobro toru, lacz chyba zapomnialas
ze nie jestes jedynym ktory na nim jezdzi, inni tez darzą szacunkiem
ludzi dzieki ktorym powstal i nie maja zamiaru niszczyc ich pracy,
do tego traktuja jazde na nim powazniej niz rekreacje.
Dobrze wiesz że 'twórcy toru' nie maja czasu żeby sie nim nacieszyc
a co dopiero przerabiac - o czym w ogole nie bylo mowy, nikt nie
napisal ze bedzie go przerabial wiec po co to wszystko piszesz,
niepotrzebne uwagi, daj sobie spokoj.
Jakby jeszcze ktos mial watpliwosci to zapewniam ze w najbliższym
czasie nic co moglo by zmienic 'klimat' toru na gorsze bez zgody
Kowala nie bedzie mialo miejsca, wiec dajcie sobie spokoj z kolejnymi
bezsensownymi komentarzami.
Ściganki odbędą się w sobote 30.09 od godziny 15.00
planowana zrzuta na mąke, po jazdkach rozpalimy hardcorowego grilla bez nóżek, którego udostepni nam Małec, więc wziąć sobie jakieś mięso i drobne na węgiel bo nie wiedomo czy jeszcze jest i oczywiscie coś do popicia jak co kto lubi:)
ZAPRASZAMY, goscie z poza Poznania mile widziani:)
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt:
edytowałem specjalnie dla Ciebie post o ktory tyle krzyku i wprowadzilem polskie znaki
wiec przestan sie juz czlowieku czepiac, nie zrozumiales co bylo napisane nie wyszlo Ci z oskarzeniem kogos o zjebanie Ci bandy, ktora sie wszystkim po przerobce podoba i sie tu wyzywasz, odpusc juz tym bardziej ze nie masz zamiaru pomagac przy pracach i tym bardziej scigac sie
elo!
wiec przestan sie juz czlowieku czepiac, nie zrozumiales co bylo napisane nie wyszlo Ci z oskarzeniem kogos o zjebanie Ci bandy, ktora sie wszystkim po przerobce podoba i sie tu wyzywasz, odpusc juz tym bardziej ze nie masz zamiaru pomagac przy pracach i tym bardziej scigac sie
elo!
[b][SPRZEDAM]
to ja sie dolacze do sporow.. jak to ma byc 4x to musimy ze 2-3m w bok trasy dorobic a to jest malo realne tam. moze byc dual i wtedey o jakis m kazda przeszkode w bok(dosypac glaby).
kolejna sprawa to te dirtowo-chujowo wibicia.. ni w gruche czy pietruche.
Na tym torze zeby cos zrobic to przerobek jest na ok,tydz i wiecej...
a tam dzialki niedlugo mala byc..(wtajemniczeni wiedza jak to jest).
kolejna sprawa to te dirtowo-chujowo wibicia.. ni w gruche czy pietruche.
Na tym torze zeby cos zrobic to przerobek jest na ok,tydz i wiecej...
a tam dzialki niedlugo mala byc..(wtajemniczeni wiedza jak to jest).
-
- Kontakt:
Witam.Wlasnie wrocilem do Poznania i doweidzialem sie o pomysle zrobienia sciganek.Mysle ze to jest zajebisty pomysl,chociazby z tego wzgledu ze jest pretekst, zeby zrobic pospolite ruszenie i odbudowac tor (bez tego popadnie w ruine)Morasko nigdy nie spelnialo norm unijnych, ale lepiej odnowic to co jest(dobrze sie przy tym bawiac) i jezdzic, niz siedziec przed kompem i snuc wywody o" rowniosci poprzecznej profilu".Wiadomo ze tor jest za waski ,za plaski , za wolny...ale narazie lepszego nie mamy...
Wybicia na morachu sa naprawde lagodne. Ja wiem ze niektorzy wola uskoki od hopek no ale taka opcja nie przejdzie.
Mysle ze sciganki beda dobrym wydazniem kulturalnym i zachecam wszystkich do uczestniczenia w pracach ziemnych.
PZDR
Wybicia na morachu sa naprawde lagodne. Ja wiem ze niektorzy wola uskoki od hopek no ale taka opcja nie przejdzie.
Mysle ze sciganki beda dobrym wydazniem kulturalnym i zachecam wszystkich do uczestniczenia w pracach ziemnych.
PZDR
Mam nadzieje ze po wypowiedzi Kowala juz nikt nie bedzie mial watpliwosci co do tego czy to bedzie 4x spelniajacy normy unijne czy tez dual four crossowy tak jak sobie wymyslilem...
oraz czy rozjebiemy tor czy tylko wyrownamy/dosypiemy to co bedzie faktycznie niezbedne.
Zapraszam rowniez na te charakterystyczne SCIGANKI, ktorymi cechuje sie Moraskowy tor!
Pozdro
oraz czy rozjebiemy tor czy tylko wyrownamy/dosypiemy to co bedzie faktycznie niezbedne.
Zapraszam rowniez na te charakterystyczne SCIGANKI, ktorymi cechuje sie Moraskowy tor!
Pozdro
m4d
-
- Kontakt:
dżochar kurna kolejny anonim gada cos i tyle, jak chcesz wiediec bylismy w 3 Dx, Adamus i Ja robilismy kilka godzin do zmroku jedną saperkątroche poszerzylismy wyrównalismy robilismy tyle co sie dało ale trzeba wjechac z łopatami w kilka osób.
wg mnie widac komu na tym zalezy a komu nie..
zamiast pisac na forum bzdety jak rudy RYDZ (wogóle kim ty jestes człowieku ??)
bierzcie sie do pracy a nie ze przyjedziecie na gotowe jeszcze pewnie gadając ze do dupy jest itp..
szkoda słów
wg mnie widac komu na tym zalezy a komu nie..
zamiast pisac na forum bzdety jak rudy RYDZ (wogóle kim ty jestes człowieku ??)
bierzcie sie do pracy a nie ze przyjedziecie na gotowe jeszcze pewnie gadając ze do dupy jest itp..
szkoda słów
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
czy to ze jestem anonimowym dżocharem wyrządza komus krzywde ?
zapytuje o wasze zaangazowanie w pozytywnym tonie i takich odpowiedzi oczekuje :)
kazda słuszna inicjatywa jest w pozadku i bede za nią, ale chłopcy...ta saperka to chyba jakiś żart. i nie zebym sie czepial ale sory - popatrzcie na to z boku, trojka chłopa walczy do zmroku z jedną mała łopatką :/
czy taka łopata to towar nielegalny? trudny do zdobycia? ajdontnoł...
osobiscie chetnie bym pomogl bo bardzo (moze nawet najbardziej) lubie ten tor, ale niestety jestem mocno ograniczony czasowo...zreszta to w jakim stanie aktualnie jest tor i fakt, ze da sie na nim jezdzic to w duzej mierze moja skromna zasluga i potraktujcie ją jako moj wklad w sciganki :)
tak wiec panowie: STARAJCIE sie to fajnie wyjdzie, te złośliwe uwagi między soba to słabość - malo tego naokoło ?
bawcie sie dobrze bo o to chodzi, jak tylko znajde chwile to pobawie sie z wami :)
pawianie - jestes dla mnie takim samym anonimem jak ja dla ciebie, nie wiem więc skąd ten żal ;)
powodzenia !!!
dżoch
zapytuje o wasze zaangazowanie w pozytywnym tonie i takich odpowiedzi oczekuje :)
kazda słuszna inicjatywa jest w pozadku i bede za nią, ale chłopcy...ta saperka to chyba jakiś żart. i nie zebym sie czepial ale sory - popatrzcie na to z boku, trojka chłopa walczy do zmroku z jedną mała łopatką :/
czy taka łopata to towar nielegalny? trudny do zdobycia? ajdontnoł...
osobiscie chetnie bym pomogl bo bardzo (moze nawet najbardziej) lubie ten tor, ale niestety jestem mocno ograniczony czasowo...zreszta to w jakim stanie aktualnie jest tor i fakt, ze da sie na nim jezdzic to w duzej mierze moja skromna zasluga i potraktujcie ją jako moj wklad w sciganki :)
tak wiec panowie: STARAJCIE sie to fajnie wyjdzie, te złośliwe uwagi między soba to słabość - malo tego naokoło ?
bawcie sie dobrze bo o to chodzi, jak tylko znajde chwile to pobawie sie z wami :)
pawianie - jestes dla mnie takim samym anonimem jak ja dla ciebie, nie wiem więc skąd ten żal ;)
powodzenia !!!
dżoch
-
- Kontakt:
rudy RYDZ ja tam zadnym streetowcem nie jestem bynajmniej nie z powołania. co do 1 saperki dżochar przywieź z Wildy łopatę na morasko to pogadamy.
mam pełno łopat w garazu dla kazdego sie znajdzie ale problem jest zeby przywiesc.
dżochar mnie mozna jakos rozpoznac po fotach no i racvzej mnie wiara kojarzy w poznaniu.
mnijesza o to na rydego rydza juz mi brak słów bo te riposty są po prostu na bardzo wysokim poziomie. kit z wami wszystkimi my tor bedziemy robic obojętnie co wiara bedzie gadała.
nie zawsze mozna przyjechac na gotowe nieraz trzeba samemu wykazac inicjatywe i cos zrobic...
koniec w tym temacie mam nadzieje ze w ten sposób nie bede sie musial ja ani nikt inny wypowiadac, został stworzony po to zeby dac wiarze informacje na temat mozliwych sciganek.
tyle.
mam pełno łopat w garazu dla kazdego sie znajdzie ale problem jest zeby przywiesc.
dżochar mnie mozna jakos rozpoznac po fotach no i racvzej mnie wiara kojarzy w poznaniu.
mnijesza o to na rydego rydza juz mi brak słów bo te riposty są po prostu na bardzo wysokim poziomie. kit z wami wszystkimi my tor bedziemy robic obojętnie co wiara bedzie gadała.
nie zawsze mozna przyjechac na gotowe nieraz trzeba samemu wykazac inicjatywe i cos zrobic...
koniec w tym temacie mam nadzieje ze w ten sposób nie bede sie musial ja ani nikt inny wypowiadac, został stworzony po to zeby dac wiarze informacje na temat mozliwych sciganek.
tyle.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
Manitou Travis
24 cale
Elo elo Panowie! Pomysł fajny i będe sie na to pisał. Na morawsku szczerze powiem jeszcze nigdy nie byłem wieć nie będe sie wtrącał do dyskusji odnośnie wyglądu i poprawy toru ale na fotkach to wygląda troche cieńko i ćieżko tam będzie sie nawet we 2 osoby pościgać :/ ale jestem jak najbardziej za akcja. Chociaż hopy na fotach w porownaniu do Gnieźnieńskich sa megaduże to myśle że dam rade :) Elo