Co myślicie o Marzocchi Dirt Jam Pro ??

RzemieN
Kontakt:

Post autor: RzemieN »

Tylko cos od marcoka albo manitou (black)
[url=http://i18.tinypic.com/2cr7j3p.jpg[/url]
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

Szerszu pisze:Tassadar czemu?? nawet na xcm da sie ..
może coś palnołem ale widziałem zdjecie dirtjama wygiętego w bok, bynajmniej nie na rurze sterowej i był opis "my fork after x-up" ale ktowie, może naprawdę wjechał w niego samochód
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

Kupuj Dirt Jumpera III z 2003 r. Najlepszy Dirt Jumper ze wszystkich...
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

Zaborowski1 ta i najbardziej pękająca korona ze wszystkich, chyba, że masz taką boską technikę i kupisz jeszcze niepopękanego...
www.roztocze.yoyo.pl
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

ooo tak lepiej dirt jama pro niz dj3 06... jasne! jezu wiem ze kazdy swoje chwali ale torche obiektywizmu!

pozatym 'praca' ?? pojezdizj se na z1fr1 ze zlotego oznika albo na monsterze 02 to pogadamy o pracy, no nawet syuper t 03.
pozatym dirt JAM jest z innych materialow -gnace sie sterowki itp, to wlasnie z tych modeli! :/

ogolnie polecam do dj3 dozbierac... za 800zl z hakiem maszn a sztywna os.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Dirt jamp pro to takie samo scierwo jak comp. To ze chodzil lepiej od jakiegos tam jednego dj to nic nei znaczy tamten mogl byc zasyfiony. Generalnie maja ten sam srodek wiec powinny chodzic podobnie. Z czego praca w obu jest *******. Mnie osobiscie przypada do gusty tylko praca hsvc wszystkie inne to strata kasy. Co splice. Kolega chce sprzedac w stanie idealnym za 280 zl. Ale tez raczej do czegos mocniejszego bym go nie polecal. Za te kase ktora wymieniles najlepiej zrobisz chyba jak kupisz psylo na szwtywna oske. Wlasciwie chyba teraz jest na allegro wystawione za 599 zl.
Pzdr
Ssij pento
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Sulring"Dirt jamp pro to takie samo jak comp"
Po co piszesz bzdury?? Comp ma sprężyny i elastomer w środku, a pro jest na sprężynach, oleju i asyście powietrznej...

Lukaszek3191Splice... niektórzy to chwalą.. ja jeździłem na dwóch i oba nie działały zadowalająco, a jeden dodatkowo w ciągu 2 tygodni jazdy się zatarł.. moim zdaniem mija się to z celem..
Masz już trochę kasy to nie wywalaj jej w błoto.. lepiej dozbierać i kupić coś co Ci będzie naprawdę służyć i działać. Pike jest to amor, który będzie wybierał tą kostkę brukową, ale nawet dirt jumper III 06' będzie sensownym rozwiązaniem.
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Xxsin tak wiem, ze ma olej w srodku co napisalem w swojej notce jesli tego nie zauwazyles to trudno. Ale to nie zmienia faktu, ze jedno i drugie to gowno. I prosze nie porawiaj mnie za kazdym razem, a jak nie rozumiesz co napisalem to przeczytaj 10 razy az zrozumiesz. Dirt jam comp i jak i pro wkonane sa z gownianych materialwo taki dj zroboiony z wiekszego badziewa i bez sztywnej osi. Bardzo duzo waza i oba chodza kiepsko oczywiscie tu jedynie przyznam racje ze pro chodzi lepiej co nie znaczy, ze dobrze.
Ssij pento
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

pro ma tlumik i olej TYLKO w jednej goleni, w drugiej sama sprezyna :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

to zależy w czym go chcesz używać?? Ale lepiej wymień olej na rzadszy
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194