HSBC Bank

lankru
Kontakt:

HSBC Bank

Post autor: lankru »

Witam

Mam pytanie dotyczace banku w opisie. Chcialbym sie dowiedziec czy moze ktos z was mial stycznosc z tym bankiem? Czy jest to pewny bank?
Otoz dokonalem pewnej transakcji za posrednictwem tego banku no i mam pewne obawy dotyczace zaplaty. Wszystko mialo byc wykonane w prosty sposob: otrzymalem potwierdzenie z banku, ze osoba kuujaca przedmiot dokonala przelewu i teraz czekaja na potwierdzenie nadania paczki i przelewaja mi hajs. Zrobilem jak trzeba no ale niestety czekalem az do czasu kiedy paczka dotarla bo kupujacy "mial obawy":/ ze moze dojsc cos innego. Paczka dotarla a hajsu narazie nie widze.
Bede wdzieczny za jakakolwiek pomoc.
Ema!
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

normalny bank jak kazdy inny- moze troche ujowszy bo tanszy i obsluga klienta troche kuleje z tego powodu i dla pospolitego ludu, ale raczej dziala bez wiekszych wpadek, ja tam nie uzywam ale kolega ma tam swoje konto i jest okej
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
qbator
Kontakt:

Post autor: qbator »

HSBC jest jednym z najpotężniejszych banków w UK. Jest na pewno pewny i sprawdzony. Pracuje obok jednego z głównych oddziałów tego banku i mam tam znajomych (w Londynie) i jest to naprawdę potężna i sprawdzona instytucja także nie masz się czego obawiać. Natomiast ten "kupujący" mógł Cie w prosty sposób wychujać cofając przelew, argumentując to tym, że wysłałeś jakieś gówno albo cegły.
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

stary to jest przeciez najwieksza siec bankow w UK
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Mnie ten bank zrazil tym ze nie moga przetwarzac kart zarejestrowanych poza Wlk. Brytania- takie restrykcje nalozyli na sklep w ktory kupuje czesci, slyszalem ze dosc czesto tak robia :/ W anglii mam konto w Barclays i polecam jakbys mial w przyszlosci dokonywac wyborow pomiedzy jednym bankiem a drugim.
www.trialshop.pl
ODPOWIEDZ