Waga roweru.....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak to czytam to rozwiewaja sie moje wszystkie watpliwosci czemu w polsce nikt nie jezdzi technicznego streetu prawie ... wszyscy poszli za moda im ciezsze tym lepsze chyba ... jak mozna miec streetowy rower ktory wazy 19 kg ? przeciez to sie kluci samo ze soba w streecie musi byc lekki bo to ty go wyciagasz a nie masz wybic ani dropow ... moj waazy kolo 12 kg a jeszcze by dalo z 1 kg zejsc na kole i korbie bez problemu ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ty myslisz że ja specjalnie złożyłem takiego czołga do streetu? poprostu nigdy nie brałem pod uwagę wagi poszczególnych części tylko patrzyłem na wytrzymałość no i przez przypadek wyszedł czołg:/ teraz trzeba sie ostro zabrać za odchudzanie :)-Przemooo-
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
KURDE LUDZIE! darujcie se ;) czuje sie jak najakims forum XC - kazdy sie chwali ile bik waży (tak przy okazji, moj stuff 19,5kg - ale to juz wczesniej mowilem ;p).. ale kurde jak czytam takie posty o odchudzaniu rowera to serio albo jakies kolarstwo szoszowe mi sie kojarzy albo xc ;) - byscie sie FRem zajeli to by był jeden temat "wagi" mniej ;p - wy tez pomyslcie ILE WY WAZYCIE - na co komu rower co wazy 10kg jak wlasciciel ma mase 100kg.. chyba ze to sama tkanka miesniowa to spoko ;) a nie ze koles sam siebie podniesc nie moze i rower do tego celu odchudza - det łos majn opinion
Kona Stuff 05'
Double Wide + NS Coaster/Roller
Moja sie nazywa Petunia ;d;d;dzuczek09 pisze:[pablusia] hehe a moja baśka waży 23,5kg hehe
Jesli chodzi o poziom trudnosci przy np. 1-8 to na lekkim rowerze o wiele lepiej to wychodzi, ja zrobie na kazdym bmx'e i na rowerze z 24" kolkami - ale na moim zawsze mi troche braknie (tak z 165*) ew. na pochyłym to litowo zrobie - to juz tez chodzi o technike..bimbom pisze:pablusiamasz troche racji, trzeba mieć troche pary.
ja dzisiaj na swoim biku (19,5kg)ciachałem 1-8 na płaskim i dawalem rade
co nie zmienia faktu że na lżejszym jeździ sie zwyczajnie lżej..
Kona Stuff 05'
ja tego subika z podpisu musze zwazyc. na oko jakies 14.5kg, w sumie dm24, dmry moto, alu kiera lekki most, ramka 2.4kg, korby mtb, tylny 160 brake, tylko amor wola o wagowa pomste do nieba ale mi to zwisa narazie, nie bede wydawal znow kasy tylko na to zeby 0.5kg odchudzic rower kosztem paru ladnych stow ;P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
ludzie ale co to za przyjemnosc jezdzic na 20 kg rowerze ... przejdziedzcie sie kiedys na 12 kg streetowce ... 360 z bunnego to nie problem ... jasne ze na 20 kg tez sie da ale po co sobie utrudniac ?? to tak jak by skakac dropy na sztywniaku bo przeciez tez sie da
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/