Zależy jak rozumiec pojęcie wgniot, ja mam na d tracku 24' w okolicy wentylka i jak siedze jadąc po równej drodze to mnie troche buja lol Ale tak to jeżdze na tym z 4 miesiące juz jakby nigdy nic i koło daje rady, tylko sie zastanawiam, czemu w poprzednim kole na tej samej feldze miałem dokładnie to samo...
eee, takim czyms sie nie masz co przejmowac :D ja mam vuelte dh 24" i raz jak przywalilem na plaskie ( zapomnialem dociagnac szprych po zapleceniu ) w jednym miejscu zrobila sie "plaszczyzna" na 5cm i jak jade to podobnie do cyca tylko mi tylek podskakuje :D
alexxx pisze:jeszcze mam pytanie odnosnie szprych .. jezeli dam do tylu 32 to nie bedzie duzo mniej wytrzymale od 36 ?
Nie robi to wielkiej różnicy. Z 36 szprychami można lepiej koło wycentrować. Jak kupujesz nowe koło to bierz na 36, jednak jeżeli miałbyś wymieniać tylko z powodu tych 4 szprych to sobie to odpuść.
tadzio-krk pisze:eee, takim czyms sie nie masz co przejmowac :D ja mam vuelte dh 24" i raz jak przywalilem na plaskie ( zapomnialem dociagnac szprych po zapleceniu ) w jednym miejscu zrobila sie "plaszczyzna" na 5cm i jak jade to podobnie do cyca tylko mi tylek podskakuje :D
heheh :D
ja też mam spłaszczone koło tylne w 2 miejscach, troszkę sie wyprostowało ale dalej jest z deka hu*owo. ustawianie klocków u mnie w V-break`ach to prawdziwa męczarnia :/