Ja dzisiaj tam bylem i nie przygladalem sie dirtom zabardzo ale były jak by ich nie było, chyba fdopiero trzeba je zrobic bo tam sa tylko jakies kupki ziemi.
juz po zawodach:) Piszcie jak oceniacie calosc bo dla mnie bylo naprawde spoko:] Moje pierwsze zawody, pogoda super i traska jak dla mnie pozytywnie przerobiona:D
Ogolnie zawody na + , bylo duzo gleb na dercie :-))))))) Tylko rama mi poszla :-(((((( :PP Ma ktos moze filmik jak to sie stalo ?? (czrny umf, z pike ) ps. dziekuje za aplauz :D
uuu boje sie ze nikt tego nie ma:/ Ale to bylo piekne bo akurat stalem obok:] Tylko szkoda ze pojechales bo byla dla ciebie nagroda a tak to przeszlo kolo nosa:P I nic a nic sobie nie zrobiles?
JAKA NAGRODA ?? :(((((( Dla najwiekszego osiolka :P A pojechalismy odrazu jak kumpel skończył sędziować na dircie ( ma sie wtyki ) A mi sie nic nie stalo, ogolnie tylko troche wkurzyl mnie jeden koles jak zlamalem ramke , a aplauz byl i to ważne :-))))))))
hehe tez brawa bilem:P A nagroda nie wiem jaka ale rozdali tym od 4x i odrazu ciebie chcieli a tu cie nie bylo no i dalej szlo. Cos od reebona bys dostal pewnie bo tego bylo najwiecej:) Jeszcze jakies double tracki i od krk chyba 2 orzechy, full i ochraniacze:)
jeju... to moze jakis dyplomik chociaz za popisowy numer bym dostal... fajnie by bylo , zrekompensowalo by mi to to ze nie posmigalem :-((((( Ale ogolnie impreza byla OK ! napisz na gadu jak chcesz - 4102499
wynikow oficjalnych całych nie widziałem :P wiem tylko ze byłem 17 :P heh postaram sie załatwic wyniki i zapodam... a jak ktos ma filmy czy fotki to bardzo bym prosił o link lub cos..:D pozdro
1. Koniuszewski Wojtek
2. Bober Sławomir
3. Chmiel Maciej
4. Chrabałowski Michał
5. Baran Łukasz
6. Woźniak Piotr
7. Kasperczyk Patryk
8. Kollbek Michał
moze to dziwne pytanie ale jestem ciekaw co myslicie o zawodniku który leciał z nr 120 są to moje drugie zawody :) i chciał bym sie dowiedziec co o tym myślicie :P piście tu lub na gg 3120403 będe wdzięczny !!