Fox 36 - PIKE - prosze o opinie!
Fox 36 - PIKE - prosze o opinie!
Czesc, szukam amorka do p3, bedzie on uzywany ogolnie we wszystkim poza streetem :) Mysle o Fox'ie 36 tylko nie wiem jak jest z jego praca, wytrzymaloscia, serwisem. Manitou nie chce. Chcial bym miec dla odniamy cos innego od Marzocchi, koniecznie qr20. Pozdrawiam
To tak po pierwsze gdzie kupisz foxika ?? po drugie praca,wystrzymałosc jest na najwyzszym poziomie jest on uznawany za najlepszy amortyzator jedno pułkowy na świece o pracy,sztywnosci,awaryjnosci nie ma potrzeby rozmawiac bo jest to poprostu "Ferrari" a po trzecie to musisz miec sporo kasy bo taki sprzecik nie kosztuje mało. "mnie cena powaliła na nogi"
http://www.pinkbike.com/photo/1112797/
PLUSY
- bardzo niska masa
- niespotykana sztywność boczna
- doskonała jakość wykończenia
- łatwość regulacji
- doskonała praca na średnich i dużych nierównościach
MINUSY
- słabo odczuwalna regulacja tłumienia dobicia (z wyjątkiem funkcji „boost”)
- system TALAS rozprostowuje widelec dopiero po przejechaniu kilkuset metrów
- bardzo wysoka cena
Slyszalem tez kolejna opinie ze jest problem z serwisem oraz z wytrzymaloscia ktora jets stosunkowo niska ze wzg na obnizenie wagi
- bardzo niska masa
- niespotykana sztywność boczna
- doskonała jakość wykończenia
- łatwość regulacji
- doskonała praca na średnich i dużych nierównościach
MINUSY
- słabo odczuwalna regulacja tłumienia dobicia (z wyjątkiem funkcji „boost”)
- system TALAS rozprostowuje widelec dopiero po przejechaniu kilkuset metrów
- bardzo wysoka cena
Slyszalem tez kolejna opinie ze jest problem z serwisem oraz z wytrzymaloscia ktora jets stosunkowo niska ze wzg na obnizenie wagi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
eh koles naprawde nie wiem o co Ci chodzi...po co pytasz czy znam kogos kto na nim jezdzi(l)?sam na nim jezdzilem,w serwisie pracowalem,zetknalem sie z foxami i cos na ten temat wiem.natomiast Ty znowu (przypomnij sobie temat dotyczacy fulla ss) piszesz tylko po to zeby dopisac Twoje (sory,ale w tym momencie niewiele warte) 3 grosze.
wiem jak ten amor pracuje,wiem co trzeba przy nim zrobic i wiem co kupilbym na miejscu autora topicu.powiem Ci tak-jako pracownik sklepu moge miec tego amorka za jakies 1600-1800zl,ale jako ze duzo bardziej bezobslugowy jest pike to prawdopodobnie sprzedam shermana i kupie pikea.
masz jeszcze jakies pytania?
wiem jak ten amor pracuje,wiem co trzeba przy nim zrobic i wiem co kupilbym na miejscu autora topicu.powiem Ci tak-jako pracownik sklepu moge miec tego amorka za jakies 1600-1800zl,ale jako ze duzo bardziej bezobslugowy jest pike to prawdopodobnie sprzedam shermana i kupie pikea.
masz jeszcze jakies pytania?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
http://allegro.pl/item131632286__rock_s ... niej_.html
Ten jest tani, ma te regulacje, podoba mi sie. Czym on sie rozni od tych wyzszych modeli? Do czego ta manetka słuzy ta manetka, da sie bez niej regulowac to cos?
Ten jest tani, ma te regulacje, podoba mi sie. Czym on sie rozni od tych wyzszych modeli? Do czego ta manetka słuzy ta manetka, da sie bez niej regulowac to cos?