Bomber Z2 '97 peka

metropolis
Kontakt:

Post autor: metropolis »

ja miałem 3 pekniecia na koronie z z1 99r. i jezdziłem normalnie cały sezon :) Wiem ze mozna było w gregorio kupic za 250 zł bez odkrecanej rury sterowej a 180 z rozkrecana( ale były nie dostepne) ja bym jezdził narazie i obserwował.
NS+RS
koleś
Kontakt:

Post autor: koleś »

szukaj na allegro albo zagadaj z dzikusem.robi takie rzeczy
Prenrzyk
Kontakt:

Post autor: Prenrzyk »

Spiohh smigaj i nie stresuj się :)
Jak peknie tak jak moj czolg to dopiero martw sie :)
Pozycz od Macka duro :P
prosty
Kontakt:

Post autor: prosty »

na allegro są cześci dokładnie do z-2, tylko że też kosztuja po 200 pln, koleś sprzedaje 2 korony i masę innego stufu..

mówiłeś że na amorze jeździsz od czerwca, i jak go kupiłeś to był nówka... ktoś pisał że stare roczniki mają być niezniszczalne, a tu klops... One są nie zniszczalne, ale Z-2 to topowy widelec do XC, odchudzony i ascentyczny, ciekwae ile wytrzymałby jakiś SID czy inny Marathon Race..
a ich niezniszczalnosć polega głównie na tym że jak już się coś spierdoli to nie musisz kupwać połowy widelca, tylko jedną uszkodzoną czesć, bo wszystko jest rozkręcalne...

wracajać do twojego problemu, mimo wszystko zapytaj w gregorio ile chca za taką koronę...
pozdrawiam
http://www.chr.Rybnik.pl
+destroyer
Kontakt:

Post autor: +destroyer »

prosty dzieki wielkie ze zauwazyles ta aukcje i mi o niej napisales :) ale te 150 zl ktore ten koles chce za korone to zart jakis :(
LANS DZIFKO SUPERMAN
ODPOWIEDZ