Zastanawiam się nad kupnem przerzutki tylko nie wiem jaka kupić. Chodzi mi o przerzutke dobra do Dh i w przystepnej cenie, tak do 150 zeta.
PROSZE O RADY!!!!! Z góry DZIĘKI
In The MTB There Is No Destinations, Just A Bike , A Rider And The Plase To Ride
Najlepsze to stare Deore XT, z krotkim wozkiem, z roku 1995. Gdyby nie przejscie na system Sramowski, to bym ja do teraz uzywal. Poza tym w DH wszystko da sie urwac. Dobre bedzie juz Alivio nowe.
Sora, Tiagra, '98, '99XTR krótki bądź średni wózek(trudno dostępne ale rewelacja).....z nowych przerzutek MTB nieopłaca się nic kupować(no chyba że nie nażekasz na brak pieniążków)..
XT 2005 też się bardzo dobrze spisuje. Nie jest tak pancerny jak LX, XT, XTR 98-99' ale jeżeli chcesz kupić nową przerzutkę to możesz nad nią pomyśleć.
Sprężyna jest mocna, przerzutka działa lekko i precyzyjnie.
Elvis87 tak wlasnie sora, ale gluptoy gadacie... Jezeli koles nei tylko jezdzi w dh, a sciga sie, a zakladam, ze tak to potrzebna mu precyzyjne zmiana biegow, a sora teog nei da. Ja na towim miejscu kupilbym lx/xt z krotkim wozkiem. Osobiscie mam xt z dlugim wozkiem i w sumie tez nie nazekam ;]