Co powiecie o moim rowerku?

Bogas
Kontakt:

Post autor: Bogas »

MaxDamageDA pisze:"no niezle niezle :D a teraz pokaz co na nim umiesZ:) bo po co rowerek jezeli sie na nim jezdzic nie umie;]"

Zeby sie nim cieszyc i moze tez czegos sie nauczyc
dobra dobra juz max;]

ja sie nie tylko ciesze z samego posiadania :/ a sie ciesze z tego co nim potrafie;] maly przyklad : po co ci ferrari jak jezdzic nie umiesz? zeby sie polansowac jak tatus prowadzi a ty na siedzeniu pasazera siedzisz? tak samo po co ci przykladowo karpiel jak sie z kraweznikow skacze?
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^
Lord MaGiK I
Kontakt:

Post autor: Lord MaGiK I »

Mnie się podoba rowerek szczególnie rama i amorek koła też są całkiem spoko zrobisz sobie ss skrócisz kiere i masz wszystko czego potrzeba do szczęśćia :D
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

jesli cos sztywnego to tylko takie cos bym skladal

umf + dj ... bardzo podoba mi sie taka konfiguracja

konex wymieniony sprzetprzez Ciebie srednio wplywa na wrazenai z jazdy

pozdro
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Z dupy topic...
Ssij pento
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

fajny, zmien kierownice i mostek
kopecioch
Kontakt:

Post autor: kopecioch »

Ok.Zgodze sie z wami ze temat ktory zalozylem jest do odstrzalu.Rozumiem was.Ale zalozylem go wlasnie po to zeby sie dowiedziec czy np pasuje mi kierownica(dluga czy tez krotka) i co np sadzicie o tej konfiguracji ktora posiadam w rowerku.Oczywiscie posiadam zdjecia z jazdy ale sa to moje pierwsze poczatki.Nie mam aparatu wiec od czasu do czasu zalapie sie na jakies foto.Postaram sie zrobic jakies terazniejsze.Ale tu daje link do albumu na pinku(jeszcze ze starym sprzetem RST itd) http://www.pinkbike.com/photo/?op=list& ... rid=133227
Pozdro dla wszystkich street'erow i dirt'erow
vaxupoto
Kontakt:

Post autor: vaxupoto »

WadzioDH pisze:MaxDamageDA chetnie bym zobaczyl jakies zdjecia jak Ty szalejesz na tym Karpielu bo wypowiadasz sie wachowo w prawie kazdym temacie a tez niegdy niewidzialem jak jezdzisz.
Co wy sie tak Maxa czepiacie? z zazdrości rowerka? nie wasz interes co umie i co na nim robi tylko jego...
Gawin
Kontakt:

Post autor: Gawin »

Nie wiem jaki sens jest chwalenia sie tym co sie ma....ja sie osobiscie nie chwale i oczekuje tego od innych...
www.gdfr.pl
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

Losz kurva ale pieprzycie. Ludzie jak ma te ferrari to niech ma i jezdzi jako pasazer broni mu ktos? Ma rower niech ma broni mu kto czy co?vaxupoto wlasnie tak sie czepiaja jakby blizszej rodziny nie mieli :D
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

vaxupoto pisze:Co wy sie tak Maxa czepiacie? z zazdrości rowerka? nie wasz interes co umie i co na nim robi tylko jego...
Z zazdrości rowerka? a czego tu zazdrościć? :P

Wiele osób to interesuje z jednego prostego powodu - Max wykreował się, bądź został wykreowany na sprzętowego guru tego forum, a dla dużej grupy forumowiczów to co powie Max jest święte... pytanie czy mozna być specem od ram i amorów trzymając je jedynie w pokoju, ewentualnie jeżdżąc po chodnikach. W jego albumie na pinku na ponad 100 zdjęć są 3 czy 4 z jazdy, reszta to fotki rowerów i pozowanie przy sprzęcie, skoro podczas festiwalu w Szklarskiej nikt nie widział legendarnego Karpiela nigdzie poza ulicami, a nawet mieszkańcy jego własnego (niewielkiego) miasta nie wiedzą wiele o jego jeździe to znaczy że cos jest nie tego.

To tylko moje luźne przemyślenia na temat autorytetów, jeśli się mylę to mnie poprawcie.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

Musze przyznac Chrzbał, ze mnie mocno zaskoczyles. Myslalem, ze to jest cos w stylu "sojusz moderatorow" ale tymi slowami potwierdziles, ze jednak modzi sa obiektywnymi osobami. Bardzo podoba mi sie zdanie:

Chrabał pisze:skoro podczas festiwalu w Szklarskiej nikt nie widział legendarnego Karpiela nigdzie poza ulicami, a nawet mieszkańcy jego własnego (niewielkiego) miasta nie wiedzą wiele o jego jeździe to znaczy że cos jest nie tego.

Pozdrawiam serdecznie !!! :D
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
Masta Blasta
Kontakt:

Post autor: Masta Blasta »

maksii kaz jeździ tylko nocami kiedy nie ma ludzi więc dlatego nikt go nie widzi :) nie daje zdjęć z jazdy bo jeździ sam (nikt go nie lubi i nie chce z nim jeździć) więc nie ma kto mu zrobić zdjęcia ;P:*
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Bo wy nie wiecie, ze max skonczyl z jazda juz pare lat temu i tak naprawde juz teraz tylko kolekcjonuej sprzet? A tak na serio to ja np widzialem kilka dropow w wykonaniu pana Maxa i kilka tez innych fotek.
Ssij pento
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

odkurwcie sie od tego maxa.co to kogo obchodzi jak kto jezdzi i na czym ,jakas zawisc sie w polsce zrodzila ,i tak od 20 lat juz sie wszystkie pierd.....Jeden wyszydza drugiego ze ma lepsze i gorsze.Ja jakos niezauwazylem zeby maxdamage jebal glupoty na tym forum i robil syf ,jego wypowiedzi sa rzeczowe i na temat ,tazke mysle ze na sprzecie sie zna i nie ma co go tu mieszac z blotem bo do niczego nie dojdziemy w ten sposob.

zakonczmy juz temat maxa
jadzie !!
gwarek
Kontakt:

Post autor: gwarek »

bo Max jeździ tylko pod osłoną nocy i dlatego go nikt jeszcze niewidział :P a tak szczerze to coś w tym jest co powiedizał Chrabał,

ale zdzanie Maxa "Zeby sie nim cieszyc i moze tez czegos sie nauczyc" jest bardzo ciekawe z 2 względów bo, są tacy ludzie co składają rower dla przyjemności i sie nim bawią i są ludzie co składaja rower aby jeździł i niespecjalnie obchodzi ich jak wygląda co można w nim zmienić,

"Max wykreował się, bądź został wykreowany na sprzętowego guru tego forum" tozależy w jakim sensie to napisałeś, bo jeśli chodziło ci oto że zna sie na sprzęcie to ok zgodze sie poniekąd, ale jeśli miałeś na myśli coś wstylu że ma on najbardziej wypasiony rower to napewno sie niezgodze, gdzyż dla wielu z nas napewno tak niejest, np. w moim przypadku moge powiedizeć że mo rower bardziej mi sie podoba i jest lepszy, bo jest zbudawanych na częściuach które wyżej cenie niż np, rama karpiela
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

dobrze niech sobie maja rowery po 30 20 tysiecy.Ale co to was obchodzi.przeciez nie ukradl tylko zapracowal na niego.
jadzie !!
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Rower jak na początek myśle że nie jest zły, dopracowałbym go troche tylko pod styl jazdy...
http://dhcyc.pinkbike.com
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

Brawo Chrabał <brawo> Kopec ziomek z mego miasta a rower spoko tylko kiera troche dluga
SzyszeQ
Kontakt:

Post autor: SzyszeQ »

kurwa... zrozumiałbym jeszcze jakby to był jakis fajny rowerek =/ =/ a tak to temat absolutnie centralnie ewidentnie z DUPY !! jest to jak dla mnie "market" spotykany na sciezce rowerowej... w takiej sytuacji kazdy moze zalozyc temat "jak wam sie podoba mój nowy składak" .. pomysl troche zanim zaczniesz zakładac topic ok? bo nic w tym rowerze niema godnego podziwiania ani chwalenia sie .... ehh szkoda słów do takich dzieciaków...
Zablokowany