doczego zalicza sie northshore'y?
doczego zalicza sie northshore'y?
mam takie troche głupie pytanie czy te northshore'y i takie mostki rózne i hopki drewniane to sie zalicza do dirtu czy do czego?;) pozdrawiam
gg: 8809149
Nortshory to odmiana FR wydaje mi sie.... a chopki to zalezy jakie... .... Dirtowe chopy to do dirtu a zwykłe to juz do FR chyba... zreszta ciezko to podzielic i skfalifikowac do poszczegolnych dziedzin....." FR to raczej stan ducha niz sport "
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Nothshore(łac. northoriusdrewniakus) Grupa ssaki podgatunek drewniaki bliski kuzyn Leniwca ...Siedzi taki w lesie kilka lat i sie nie rusza ale uwaga moga byc grożne! Lubieja nagle skoczyc i uciec z pod jeżdzca! Niektóre osobniki bardzo trdne w oswojeniu i ujeżdżaniu....
Ktoś powiedział że Rasiak to ich poplecznik....
Ktoś powiedział że Rasiak to ich poplecznik....
http://skocz.pl/mojepink
ejjj jest to dzial dla poczatkujacych wiec w glupi sposob nabijacie posty
wg mnie ns to fr
a z tego co czytalem to wychodzilo ze ns wzielo sie z kanady gdzie nad bagnami w gorach zrobiono drewniane sciezki rowerowe zawieszone nad grzaskim gruntem
a ze czlowiek zdolna malpa to urouzmaicil troche te nudne proste 'mosciki'
wg mnie ns to fr
a z tego co czytalem to wychodzilo ze ns wzielo sie z kanady gdzie nad bagnami w gorach zrobiono drewniane sciezki rowerowe zawieszone nad grzaskim gruntem
a ze czlowiek zdolna malpa to urouzmaicil troche te nudne proste 'mosciki'
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
tego typu budowle zaliczamy najczesciej do "świetnej zabawy" termin ten można rozwinc jako szukanie emocji drogą ryzyka uszkodzeń kończyn oraz innych czesci ciała :D, najczesciej powstają z drewna sosnowego z uwagi na łatwośc obrobki i dystrybucje, powstają w lasach,dlatego ten rodzaj sportu jest bardzo zdrowy.
a tak poza tym to nei wazne do czego je zaliczamy, wazne ze mozna po nich jeździc na kole a ne na rolkach..
a tak poza tym to nei wazne do czego je zaliczamy, wazne ze mozna po nich jeździc na kole a ne na rolkach..
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
kyrys pisze:tego typu budowle zaliczamy najczesciej do "świetnej zabawy" termin ten można rozwinc jako szukanie emocji drogą ryzyka uszkodzeń kończyn oraz innych czesci ciała :D, najczesciej powstają z drewna sosnowego z uwagi na łatwośc obrobki i dystrybucje, powstają w lasach,dlatego ten rodzaj sportu jest bardzo zdrowy.
dokladnie tak :)
idiotyczne jest stwierdzenie ze 'freeride charakteryzuje sie...' jak cos co jest wolne i bez zasad moze sie charakteryzowac jakimis cechami?
Freeride to Freeride jezdzisz jak chcesz gdzie chcesz na czym chcesz a ze utarły sie jakies chore stereotypy o rowerach do fr to tylko dlatego ze jakies tam maszyny charakteryzuja sie duzą uniwersalnością.