Co powiecie o moim rowerku?
vaxupo Chlopie niemam czego zazdrscic mam RM7 z shiverem.I jestem w 100% zadowolony z tego sprzetu tak ze zaden Karpiel niejest mi w glowie.A teksty w stylu" co wy sie tak Maxa czepiacie"to se mozesz w dupsko wsadzic kiedy MaxDamage napisal cytuje:"no niezle a teraz pokaz co na nim umiesz,bo po co rowerek jesli sie nieumie na nim jezdzic" i wtedy jakos niewyskoczyles czemu tak napisal i to niejego sprawa jak jezdzi Kopecioch.I zgadzam sie w 100% z Chrabalem.I mozesz mnie pocalowac w pompe .Kazdy z Forumowiczow ma takie same prawo do wypowiedzi niezaleznie od tego czy jest Moderatorem czy zwyklym uzytkownikiem i lizac dupa mozesz komu chcesz mi to nieprzeszkadza ale odwal sie odemnie ja sie nikogo nieczepiam i pytam sie o to samo co Max zapytal sie Koopeciocha.Evangelion nikt tu Maxa z blotem niemiesza i nikt nie mowi ze ukradl ten rower czy chu.. wie co ale zadalem mu identyczne pytanie co on kopecowi, i kolejna osoba broniaca Maxa choc nic niepowiedziala jak on sam zadal takie pytanie, ludzie jestescie dziwni i nic wiecej ruszcie dupe od tych komputerow i idzcie cos pojezdzic a nie siedza docenci na dh-zonie i przebijaja sie wiedza teoretyczna prawie 0 wiedzy praktycznej,albo idz wypoleruj sobie jeszcze bardziej rower zeby fajnie sie blyszczal i wogule i skocz z kraweznika i posmigaj na manualu przez centrum miasta:P
HardCore Nie Disco!!
Teraz to się skompromitowałeś kolego :) Czytania ze zrozumieniem w szkole podstawowej uczą... Ja Ci radzę przeczytać cały temat od początku to może nie będziesz wyciągał t6ego typu wniosków...WadzioDH pisze:vaxupo Chlopie niemam czego zazdrscic mam RM7 z shiverem.I jestem w 100% zadowolony z tego sprzetu tak ze zaden Karpiel niejest mi w glowie.A teksty w stylu" co wy sie tak Maxa czepiacie"to se mozesz w dupsko wsadzic kiedy MaxDamage napisal cytuje:"no niezle a teraz pokaz co na nim umiesz,bo po co rowerek jesli sie nieumie na nim jezdzic" i wtedy jakos niewyskoczyles czemu tak napisal i to niejego sprawa jak jezdzi Kopecioch.
-
- Kontakt:
WadzioDH
"no niezle niezle :D a teraz pokaz co na nim umiesZ:) bo po co rowerek jezeli sie na nim jezdzic nie umie;]"
Zeby sie nim cieszyc i moze tez czegos sie nauczyc
cytat z wypowiedzi maxa
wytlumaczyc? prosze :
Max wkleil jakis tekst NEI swoj, o tym zeby 'pokazac jak sie jezdzi'
masz to na gorze. dlatego w "" wziete.
potem JEGO tekst, wlasnego autorstwa, sugerujacy znaczenie WRECZ przeciwne.
wytlumaczyc dobitnie? max mowi : 'rower nie jest potrzebny zeby cos umiec tylko zeby moc sie cieszyc z faktu posiadania i ewentualnie cos umiec'
rozumiesz? czy jasniej? chyba sie juz nie da ... geez
a ja tak samo uwazam, ja teraz nie mam prawie wogole czasu jezdzic a wlasnie na zime zozylem sobie rower (drugi juz) po to zeby stal w piwnicy i ladnie wygladal
nie podoba sie komus? mozecie mnie w dupe pocalowac, mi sie podoba :)
===
a co do tematu nic specjalnego, ale do streeetu to rzeczywiscie wg mnie kiery circa 60cm sa fajna sprawa :P
"no niezle niezle :D a teraz pokaz co na nim umiesZ:) bo po co rowerek jezeli sie na nim jezdzic nie umie;]"
Zeby sie nim cieszyc i moze tez czegos sie nauczyc
cytat z wypowiedzi maxa
wytlumaczyc? prosze :
Max wkleil jakis tekst NEI swoj, o tym zeby 'pokazac jak sie jezdzi'
masz to na gorze. dlatego w "" wziete.
potem JEGO tekst, wlasnego autorstwa, sugerujacy znaczenie WRECZ przeciwne.
wytlumaczyc dobitnie? max mowi : 'rower nie jest potrzebny zeby cos umiec tylko zeby moc sie cieszyc z faktu posiadania i ewentualnie cos umiec'
rozumiesz? czy jasniej? chyba sie juz nie da ... geez
a ja tak samo uwazam, ja teraz nie mam prawie wogole czasu jezdzic a wlasnie na zime zozylem sobie rower (drugi juz) po to zeby stal w piwnicy i ladnie wygladal
===
a co do tematu nic specjalnego, ale do streeetu to rzeczywiscie wg mnie kiery circa 60cm sa fajna sprawa :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
A trzymaj se go nawet w jakiejs szopie czy garazu h** mnie to boli:/ Moim zdaniem kupowanie rowera zeby stal w domu czy twojej piwnicy to poprostu kasa w bloto:/Cszyvy pisze:
A tak btw !EVANGELION twoim idolem jest max czy chcesz zostac modkiem ,bo ja pie*dole bronisz go jakby ci kurwa dawal za to hajs:/ omg ludzie !Ja jakos niezauwazylem zeby maxdamage jebal glupoty na tym forum i robil syf ,jego wypowiedzi sa rzeczowe i na temat ,tazke mysle ze na sprzecie sie zna i nie ma co go tu mieszac z blotem bo do niczego nie dojdziemy w ten sposob."czy slyszac od kogos ze auto jest szybkie a nim nie jezdzi wiesz o tym napewno ze jest szybkie ? NIE ! wiec sie k*** zamknij !
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^