rock shox tora dla początkujacego
rock shox tora dla początkujacego
mam zamiar kupic sobie rock shox tora 130 mm ile takie cos kosztuje nowe
czy nadaje sie dla poczatkującego chce zeby amor wybierał kazde nieruwnosci i zeby wybijał mnie do manuala czy do bannego
bym jezdził w fr street i dirt
czy opłaca się kupic
mam 500 -600zł
czy nadaje sie dla poczatkującego chce zeby amor wybierał kazde nieruwnosci i zeby wybijał mnie do manuala czy do bannego
bym jezdził w fr street i dirt
czy opłaca się kupic
mam 500 -600zł
do tego co chcesz robić tora wymięknie kup sobie jakiegoś używanego manitou lub jakiegoś pike jak ci sie uda znaleźć ale amor musi być na sztywną oś inaczej rozjebiesz go bardzo szybko ja mam duro przetuningowane bez tłumienia i nie pomaga to mi w większym banym wręcz przeciwnie przeszkadza amor sie wbija na 100mm skoku z dostępnych 130mm i jest pipa większą siłe wkładasz w wyciągnięcie amora i masz mniejszego banego niż przy sztywniaku
pozdro:)
pozdro:)
dobra juz chyba dotarlo do niego ze amor nie wybija...
jak na poczatek to za ok 500 powinnes dostac jakiegos dj'a
bez sensu kupowac cos za wiecej tym bardziej ze jako poczatkujacy to czasem szybko mozesz zmienic zdanie - moze Ci sie znudzic 'skakanie' lub stwierdzisz ze bylo mozna wziac inny widelec
jak na poczatek to za ok 500 powinnes dostac jakiegos dj'a
bez sensu kupowac cos za wiecej tym bardziej ze jako poczatkujacy to czasem szybko mozesz zmienic zdanie - moze Ci sie znudzic 'skakanie' lub stwierdzisz ze bylo mozna wziac inny widelec
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
tylko i wyłącznie DJ w tej cenie... poszukaj kna giełdzie był DJ III 2004 :] bardzo dobry sprzet.... mysle moze nawet zeby sobie kupic takiego.... drugą opcją moze byc jakis juniorek starszy... typ miał Juniora T 2002 170 skoku SSVF ZA JEDYNE 650 ZŁ W IDEALNYM STANIE!!! sZUKAJ A ZNAJDZIESZ :)
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Re: rock shox tora dla początkujacego
zastanow sie nad tym co piszeszSPEED pisze:mam zamiar kupic sobie rock shox tora 130 ...
czy nadaje sie dla poczatkującego
jezeli jezdzisz pol roku to serdnio jestes poczatkujacym
poza tym po takim czasie sam powinienes juz wiedziec co bedzie dla Ciebie dobre
dodajac...
pol roku i nadal myslisz ze to amortyzator Cie wybija...
peace
[b][SPRZEDAM]