oto cytat Trybuny Sląskiej z poradnika dla rowerzystów:
"Kierownica zjazdowa:
kierownica nieco wygięta ze specjalną nakładką, na której można oprzeć nawet przedramiona, co pozwala cykliście przybrać aerodynamiczną pozycję podczas szybkich zjazdów. Nakładkę najczęściej można zdjąć. Jednak gdy jest przytwierdzona na stałe rower jest bardziej wytrzymały i stabilny".
:D:D:D:D <lol>
ale sie uśmiałem czytając ten poradnik
Czasami jak czytam jakaies starsze artykuly w Bb to moge czesto spotkac jakies glupie teksty na tematy Dirtu i wogole FR, oni chyba sie chca odebrac zato ze duzo osob sie smieje z xc.
zeskanować to raczej nie da rady. to jest 12stronicowy dodatek. nawet mi sie nie wszystko chciało czytać. ale porady o sprzęcie są najlepsze! jakieś tam brednie o hamulcach, że tarcze są wogóle cacy (mechaniczne) ale sie nie opłaca kupować, bo po co komu taka siła - można sie łatwo wyjebać :P a hydrauliki to wogóle są skomplikowane i drogie :D
widać że to lamer pisał :P
wiekszosc ludzi w tym kraju jest ograniczona umyslowo do jazdy kolarka lub hardtailem na wprost - cala reszta wydaje sie im jakims cyrkiem- mam 25 lat i ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej o nowa prace , pan szef zaputal czym sie interesuje- min wymienilem jazde wyczynowa(nie chcialo mi sie go wtajemniczac) na rowerze - zostalem krotko mowiac wysmiany i yznany za debila- bo jak ktos powazny moze interesowac sie jazda na rowerze- oczywiscie nie dostalem roboty chociaz kwalifikacje mialem bdb na to stanowisko..... poraszka niezle mnie to ***********