Siemka mam problem na allegro sa amory duro jeden 2007 a drugi jest ten 2006 i nie wiem teraz którego wybrać i czym się róznia oprucz 50 zł :P ten z 2007 roku ma 100mm skoku a ten 2006 rok ma 130 mm skoku czy ma to jakies znaczenie i czym się jeszcze różnią ? PzDr ! czekam na odpowiedz !!
Ostatnio było troche tematów z Duro 07.
Duro 06 miało słabą prace (można stuningować) i nie było najmocniejsze, duro 07 podobno ma dużo lepszą prace, poprawili korone wiec juz tak nie bedzie sie łamać. Ja bym zdecydowanie brał 07 100mm.
Może bys tez pomyslał nad Dirt Jamem PRO: http://www.allegro.pl/item132082535_mar ... azja_.html
chociaż podobno nie jest za dobry.
hmm... raczej nie wiadomo ile uzywany :/ moze tylko tak pisze ze uzywany 3 miechy a moze na nim jezdzil 2 lata bo po amorze z zewnątrz tak nie widzac :// hmm... właśnie chce się dowiedzieć jak chodzą te amory który bardziej wybija kiere itp ? a czy duro 07 da sie stuningować ?
Zaczynam Przygode Z Bikem. gg: 1469701 PzDr FoR All
duro 06 miało 1 podkładke która go strasznie muliła, jak sie ja wyciagnie to chodzi duuuuuuuzo lepiej, w 07 nie ma takiej potrzeby i nie traci sie gwarancji.
Nie jezdziłem na Duro 07, wiec Ci nie odp. Najlepiej chyba by było zebys jescze troche poczekał, bo niedługo w polsce powinno byc DURO D 130mm 07. Jeżeli zalezy Ci na czasie to wez tego DURO 100mm 07.
duro d 06 130mm bez tuningu po prostu muli i działa z dupy także jak piszą że duro 07 o niebo lepiej działa to wiadomo co bym brał sam mam duro d 06 i bez tuningu zapomnij o pracy tego amora