Radio Maryja...
-
- Kontakt:
Nie plotka tylko sie okazało że zrobił sie z tego szum i papa rydzyk sprzedał maybacha i szykuje kase na coś lepszego na indywidualne zamówienie, he he.
Co do piosenki Punkers to nie mam linka ale to przecież od niej tak naprawde zaczeła sie kariera Kukiza więc na pewno ją gdzieś znajdziesz bo jest znana.
Co do piosenki Punkers to nie mam linka ale to przecież od niej tak naprawde zaczeła sie kariera Kukiza więc na pewno ją gdzieś znajdziesz bo jest znana.
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
zasrany skurwiel w dupe pakowany z tegoż rydzyka buca pańskiego.
kumpel kiedyś opowiadał mi o takim kolesiu, który co miesiąc wpłacał 400zł na konto radia maryja (66,6MhZ). później zachorował i w nadzieji zwrócił sie z prośbą o pomoc finansową do radia m. i ***** wielkiego dostał. odmowa na wstępie zaraz. takie buce co tam siedzą to omamiają "wierzących" do granic możliwości.
kumpel kiedyś opowiadał mi o takim kolesiu, który co miesiąc wpłacał 400zł na konto radia maryja (66,6MhZ). później zachorował i w nadzieji zwrócił sie z prośbą o pomoc finansową do radia m. i ***** wielkiego dostał. odmowa na wstępie zaraz. takie buce co tam siedzą to omamiają "wierzących" do granic możliwości.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
-
- Kontakt:
[quote="dzidek"]właśnie pożyczyłem od kumpla nowa płyte łony
słucham a tu piosenka o "papa rydzyku"
hehehehehehehe[/quote]
łona nie darzy sympatia k.rydzyka;] a tak na marginesie, ta plytka to juz dawno wyszla, jestes chlopie na czasie, bravo;]
słucham a tu piosenka o "papa rydzyku"
hehehehehehehe[/quote]
łona nie darzy sympatia k.rydzyka;] a tak na marginesie, ta plytka to juz dawno wyszla, jestes chlopie na czasie, bravo;]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NO JAK TO NIE SŁYSZELIŚCIE!!!!!
Wielka afera bo braciszkowie paulini z jasnej góry, świętego miejsca polaków zapłacili kaucję bańdziorowi co wykradł w **** kasy z orlenu, wyprał ponad 200mln zeta przez jakąś fundację itp. Jednym słowem SQURWYSYN jakich mało a tu zakonnicy płacą mu kaucje i mówią że to człowiek o dobrym sercu...
Ludzie na klęczkach zapierdalają na jasną góre a ci qrwa mają za dużo pieniędzy, nie wiedzą co zrobić i płacą kaucje złodziejowi, a dali by na jakiś szpital qrwa, ludzie umierają z głodu a ci qrwa sie płowią w bogactwach...
SQRWYSYNNYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wielka afera bo braciszkowie paulini z jasnej góry, świętego miejsca polaków zapłacili kaucję bańdziorowi co wykradł w **** kasy z orlenu, wyprał ponad 200mln zeta przez jakąś fundację itp. Jednym słowem SQURWYSYN jakich mało a tu zakonnicy płacą mu kaucje i mówią że to człowiek o dobrym sercu...
Ludzie na klęczkach zapierdalają na jasną góre a ci qrwa mają za dużo pieniędzy, nie wiedzą co zrobić i płacą kaucje złodziejowi, a dali by na jakiś szpital qrwa, ludzie umierają z głodu a ci qrwa sie płowią w bogactwach...
SQRWYSYNNYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOnster Garage
Skylinegtr ja słyszałem.
a ostatnio podobno na pielgrzymce radia wielkie M. padł txt że atak z 11 września najwidoczniej był potrzebny i że mmmaaaaaaaaaaaaaaaryja ppppppszzzzzenaiśfientsza tak hciała.
o i umiłowani w chrystusie panu powiedzcie swoim rodzicielkom aby nie chodziły w naszyjnikach, pierścionkach i broszkach bo to bbbbbbbbbooooooogu niemiłe.
a ostatnio podobno na pielgrzymce radia wielkie M. padł txt że atak z 11 września najwidoczniej był potrzebny i że mmmaaaaaaaaaaaaaaaryja ppppppszzzzzenaiśfientsza tak hciała.
o i umiłowani w chrystusie panu powiedzcie swoim rodzicielkom aby nie chodziły w naszyjnikach, pierścionkach i broszkach bo to bbbbbbbbbooooooogu niemiłe.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
mam pomysła!! może cała brać rowerowa by się zebrała przed chatą rydzyka albo przed siedzibą R. M. i zrobiła mały nalocik:> przy okazji by się zabrało jego autko sprzedało i rozdzieliło piniendze między biednych bikerów którzy ledwo wiążą koniec z końcem i każdy by se kupił taki bike jaki by chciał.
BIDA Z NYNDZĄ A NIET PINIENDZY!!!
BIDA Z NYNDZĄ A NIET PINIENDZY!!!
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Dh maniac: Niestety siedziba RM ta gdzie rydzyk prowadzi te swoje wywody jest pilnie strzerzona odkad wdarli sie tam skini albo jakies takie tam smiecie... Szczerze mowiac to tylko moge sie dziwic temu ze obecnie kosciół jest poza kontrolą jakiejkolwiek władzy, i ze zaden biskup ani nikt wazniejszy niz rydzyk tego nie widzi co ten zwierzak wyczynia. Przeciez tam jest skandal za skandalem ja to juz mam ochote zapisc Radio Maryja do krajowej listy sekt bo to sie chyba niewiele rozni...Az mi czasem przykro ze zyje w Polsce, ale gdzie indziej jest podobnie...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
chrosciel: widza widza .... nie raz juz opieprzali rydzyka ale .... nic nie moga zrobic :) ksiadzu ktory juz se zrobil swiecenia moga **** zrobic przelozoni :)sa jedynie takie nieformalne jego cnoty/obowiazki: wiernosc, czystosc i ubostwo ;DDDDDDD do 2 sie rydzyk raczej nie stosuje ;) na 3 dowodow nie ma ... w kazdym razie bycie ksiedzem fajna sprawa .... wszyscy moga ci naskoczyc ;DDDD ba i podatkow sie nie placi :PPPPP
niah, niah, niah .... +1 =]