Pękająca korona w Dirt Jumperze pomocy !
Pękająca korona w Dirt Jumperze pomocy !
Siemka dzisiaj zauwarzyłem że w moim dj pęka korona ale jest to lekkie pęknięcie po prawej stronie a amor nie był katowany bo ja wszystko wklejam http://bwr.bydzia.foxnet.pl/photogallery.php?photo=964 (wtedy miałem jeszcze blacka) czy można coś z tym zrobić jeżeli tak to prosze o pomoc bo nibardzo wiem co z tym zrobić , słyszałem że mośna to jakoś spiłować ale pisze tu bo meże są jakięeś inne metody jak tak to prosze o dokładne opisanie
lol pękający dj to raczej nie jest sensacja. Sensacją jest raczej jeszcze nie pęknięty. Lataj śmiało, dj'e już tak mają ale zeby to do końca połamać to trzeba by sie konkretnie postarać. W następnej kolejności użytkowania dj'a pewnie pójdzie Ci booster, a wtedy to odezwij sie do johnego i amor jeszcze podziała :)
Dj'e już tak mają :P
A po co piłowac amor to nie wiem kompletnie :|
Peace
Dj'e już tak mają :P
A po co piłowac amor to nie wiem kompletnie :|
Peace
ale ja słyszałem u siebie w bydzi w extrimie że jak dj pęka to można spiłować pęknięcia i potem nie pęka czy ktoś z was o tym słyszał a i powiedzieli mi że dj pękają od dobić a ja go faktycznie ostatnio dobiłem kilka razy bo nie miałem pompki a i jak by co to ja mam dirt jump pro ale korone mają taką samą POZDRO