Orange - ProPozycja (przedłużenie umowy)

Wrona
Kontakt:

Orange - ProPozycja (przedłużenie umowy)

Post autor: Wrona »

Witam.
Mam do Was pytanie: czy ktoś z Was w niedalekiej przeszłości przedłużał umowę z Orange? Jeżeli tak, to proszę o kilka informacji:
- Czy dostaliście jakieś sensowne propozycje?
- Czy do wyboru mieliście wszystkie z posiadanych w sprzedaży przez Orange telefony?
- Czy dostaliście jakieś rabaty na telefony (jak tak w jakiej wysokości/jak nie czy były może droższe)?
- W jaki sposób przedłużaliście umowę (orange.pl/*400(BOK)/salon)?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
.;michal;.
Kontakt:

Post autor: .;michal;. »

niewiem jak orange ale w eze jest tak
1)masz 2propozycje nowy telefon lub dodatkowe minuty + nowy abonament bardziej oplacalny od tego standardowego wieksza ilosc minut za ta ama cene
2)telefony takei jak do podobnego standardowego aboamentyu cena zalezy od wysokosci abonamentu
3)zalezy od ilosci lat kozystania z sieci i ilosci telefonów ( w eze 1 lub 2 niepoamietam ile to 1% + 2 telefony to kolejny 1 % przy firmie da ie troche tego uzbeirac maxx 20porc 10 za lata i 10 za ilosc tel
4)zawsze kozystalem z salonu probowalem przez biuro uslugi przez tel ale sien iedalo z ta kompletna idjotka dogadac :/ a w necie maja dosyc czesto nieaktualne dane
wymieneima co roku okolo 20 tel to wiem cos o tym i poroponuje salon pozdro
oranguś
Kontakt:

Post autor: oranguś »

tak sie trafiło, że ja mam w orange. siec jak dla mnie do dupy, od 2 tygodni probuje to przedluzyc on line i cos sie nie da.
Pisze albo że :
Twój numer nie jest obecnie uprawniony do skorzystania z Programu Propozycja Orange (co jest nieprawda bo mi sie umowa za miesiac konczy)
albo sie nie da zaplacic punktami profit....

Polecam *400 (koszt polaczenia całego 61 gr.)
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

moj brat mial z mixa ostatnio wlasnie miala mu sie skonczyc umowa i poszedl tam do salonu firmowego i mowi ze nie chce przedluzac ble ble ktos tam mu dal jakies propozycje ze cos tam jesli przedluzy to ble ble ble cos tam cos no i wokoncu przedluzyl na rok bez telefon bo telefon nie dawno kupil nowy no i przez pierwsze 3 miesiace dostaje 75pln a przez kolejne 50pln placac miesiecznie 25pln
Alx
Kontakt:

Post autor: Alx »

Hehe :) Ja dokładnie 3 tygodnie temu przedłużyłem umoew z Orange więc wiem co nieco :P Mam oferte mix 25 i nie oferowali mi zbyt ciekawych telefonów a jak już to strasznie drogo. Podpisałem umowę na 12 miechów i płacąc 25 zeta miesięcznie miałem otrzymywać :
25 zł - to co płacę
20 zł - za to że nie biore telefonu
12,5 zł - za to że przedłużam umowę
Oprócz tego mam pakiety 600 sms za 6 zł ( w Orange ) i jakieś tam pakiety tańszych rozmów i założyli mi konto profit .
Podsumowując miałem dostawać 57,50 zł już od tego miesiąca ( października ) a dostałem... 25 zł :/ Nie wiem co tu jest grane muszę zadzwonić do orange i to wyjaśnić ( najwyżej potem napiszę co się dowiedziałem ). A co do sposobu to poprostu koleś do mnie zadzwnił i przedstawił mi ofertę pogadaliśmy sobie i sie zgodziłem. Nie brałem nowego telefonu - poczekam rok i te fajniejsze telefony będą dużo tańsze i popularniejsze. Pozdro
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

A może jednak ktoś wie jak jest z telefonami? :)
ODPOWIEDZ