Wolnobieg Dicta
-
- Kontakt:
Wolnobieg Dicta
Witam wszystkich.
Chodzi o wolnobieg Dicta o specyfikacjach 1/2" x 3/32" (to wazne bo sa wolnobiegi Dicty o wiekszej srednicy). Dodam ze mam Coastera SS i wlasnie do niego pasuje taki wolnobieg. W moim wyrwal sie jeden ząbek i spada lancuch.
Przeszukalem juz wiele stron m.in. BMXowych i mam problem z zakupem bo nigdzie go nie ma. Pytalem w ROWEROWY.COM oraz MKBIKE i wszedzie mowia ze nie ma. Ponoc nawet u dytrybutora nie ma tych wolnobiegow.
Moze ktos pomoze mi go znalezc. Ewentualnie jakis inny pasujacy do Coastera SS i w podobnej cenie (wszelkie pomysly mile widziane) ?
Z gory dziekuje za pomoc.
Chodzi o wolnobieg Dicta o specyfikacjach 1/2" x 3/32" (to wazne bo sa wolnobiegi Dicty o wiekszej srednicy). Dodam ze mam Coastera SS i wlasnie do niego pasuje taki wolnobieg. W moim wyrwal sie jeden ząbek i spada lancuch.
Przeszukalem juz wiele stron m.in. BMXowych i mam problem z zakupem bo nigdzie go nie ma. Pytalem w ROWEROWY.COM oraz MKBIKE i wszedzie mowia ze nie ma. Ponoc nawet u dytrybutora nie ma tych wolnobiegow.
Moze ktos pomoze mi go znalezc. Ewentualnie jakis inny pasujacy do Coastera SS i w podobnej cenie (wszelkie pomysly mile widziane) ?
Z gory dziekuje za pomoc.
E.F.R. Elbląg
Street
Street
-
- Kontakt:
Siema siema pod łancuch mtb bedzie ci ciezko znalesc ja tez miałem takeigo wała w piescie nevtec pod 36 otworkow idz do tokaza zeby ci nagwintował taka rurke pod 30mm a ty ja pozniej z gory nagwintuj pod 34 mm jedynie mi to przychodzi do głowy:]
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krulik90 nie zalezy mi zeby byly pod lancuch MTB. Lancuch BMX bedzie pracowal z korba MTB wiec nie ma problemu. Wazne zebym dorwal jakikoleiwek wolnobieg bo na tym dlugo nie posmigam.
Z tą rurka i gwintowanie tez myslalem ale poderzjewam ze to nie są male przeciązenia i nie wytrzma to dlugo.
Jakies innne pomysly ?
Z tą rurka i gwintowanie tez myslalem ale poderzjewam ze to nie są male przeciązenia i nie wytrzma to dlugo.
Jakies innne pomysly ?
E.F.R. Elbląg
Street
Street
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: