problem z u-turnem w piku
,,chodzi oto ze wiekszosc czasu ostatnio spedzam w skepie rowerowym wiem co sie dzieje na rynku i niejeden sprzet widzialem dotykalem i jezdzilem''
Czyli jendak nie pracujesz? Bo myslalem, ze jak piszesz cos takiego to pracujesz tam wysylasz reklamacje rozkrecacz itp. Ale ty.., a wiesz jakie rzeczy widzialem w rowerowych lohoho tez duzo czasu tam spedzam. Jak Cie bledy nie obchodza to przestan pisac na forum, jak nie obchodzi Cie to, ze nie uzywasz opcji edytuj. To przestan pisac na fourm i wroc jak zaczna. Na miejscu moderatorow za takie texty i za pisanie 5 notek pod rzad dalbym Ci ostrzezenie.
Czyli jendak nie pracujesz? Bo myslalem, ze jak piszesz cos takiego to pracujesz tam wysylasz reklamacje rozkrecacz itp. Ale ty.., a wiesz jakie rzeczy widzialem w rowerowych lohoho tez duzo czasu tam spedzam. Jak Cie bledy nie obchodza to przestan pisac na forum, jak nie obchodzi Cie to, ze nie uzywasz opcji edytuj. To przestan pisac na fourm i wroc jak zaczna. Na miejscu moderatorow za takie texty i za pisanie 5 notek pod rzad dalbym Ci ostrzezenie.
Ssij pento
tech napisales tak , jak bym byl kims ktory nigdy nie jezdzil na marzocchi. Ja naprawde nie mowie ze maroki to gowno, i itp ale jak na amorki po pare tysi mogly by byc troche bardziej wszechstronne!
Koniec robienia off topicku ! Koles mial problem z pike, i tyle. Mozemy sobie zalozyc topic "Marzocchi vs. Rock Shox & Manitou ! " ale jaki to ma sens?
" Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma "
" O gustach sie nie dyskutuje "
Każdy ma inne preferencje , przeczytajcie sobie nowy artykuł w bB , o nowych manitou, ponoć praca bedzie plynniejsza, i solidniejsza.
Zrobie skana wieczorkiem to wam pokaże. Pozdr.
edit
http://www.pinkbike.com/photo/1047835/
Koniec robienia off topicku ! Koles mial problem z pike, i tyle. Mozemy sobie zalozyc topic "Marzocchi vs. Rock Shox & Manitou ! " ale jaki to ma sens?
" Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma "
" O gustach sie nie dyskutuje "
Każdy ma inne preferencje , przeczytajcie sobie nowy artykuł w bB , o nowych manitou, ponoć praca bedzie plynniejsza, i solidniejsza.
Zrobie skana wieczorkiem to wam pokaże. Pozdr.
edit
http://www.pinkbike.com/photo/1047835/
tak chodze do rowerowego i patrze na sprzet ktory wisi na polkach :/Sulring pisze:,,chodzi oto ze wiekszosc czasu ostatnio spedzam w skepie rowerowym wiem co sie dzieje na rynku i niejeden sprzet widzialem dotykalem i jezdzilem''
eh powiem inazcej niemam co robic z zcasem daltego chodze do kslepu rowerowego wktorym pracuja moi kumple, a ze lubie pomagac to mozna by powiedziec ze pracuje tam za darmo pasuje, robie serwisy itd( wyjasnie bo pewnie sie przyczepisz robie wszystko co zwiazane z serwisem od piast po amory) , ale niedostaje za to kasy wiec jak by niebylo niemoge powiezdiec ze tam pracuje mam to wyjasnic bardziej ?
nigdzie niema napisane ze musze pisac poprawna polszczyzna zeby sie wypowiadac na forum wiec odpusc sobei
co do manitu to niewiem jka sobie amorki daja rade na 2007 rok, przyznam ze mialem stycznosc z 2 amorkami manitou ktorych praca mnei zadowala i nic sie znimi niezialo ale widzialem tak duzo maniciakow ktore pracowaly gozej od rst ze glowa boli :/
a ja wczesniej napisalem ze mi chodzi o pelne marcoki ponizej ssvf tlumiki sa badziewne tylko pelne marcoki sa zajebiste, chociaz drop ofy i nizsze tez niemaja az tak zlej pracy jak wyzsze modele, wykluczam tylko wszystkie rodzaje dj'i bo ten amor ma tlumic wielkie udezenai a nie plynine pracowac na nierownosciahc