Tor 4X w Rzeszowie

Sokół
Kontakt:

Tor 4X w Rzeszowie

Post autor: Sokół »

Witam!
Wyczytałem na forum że istnieje w rzeszowie tor do 4X i mam pytanie w którym dokładnie on jest miejscu, a najlepiej jakby ktos mi wytlumaczyl jak tam dojechac.
Byłbym wdzięczny za pomoc.
Pozdro!
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Poszukaj :] Było na forum dość dużo info, nawet link do stronki z mapką dojazdu.

Dodam od siebie, że tor całkiem fajny ... można się pobawić. Dojazdu dokładnego Ci nie podam, bo nie znam dobrze nazw ulic (ale na pałe bym trafił pewnie) , a wtedy ja tam byłem zaprowadzony przez znajomych :)

Jest to napewno za mostem na Wisłoku... Pytaj w sklepach - jest taki duży, dość konkretnie zaopatrzony w części gdzieś koło sadu apelacyjnego (znaczy napewno tam, ale ulicy nie pamietam -główna jakaś :D )- to jest w sumie po drodze na ten tor jak ktoś jedzie z centrum ( albo tak jak ja jechałem - z ulicy Dąbrowskiego . Zresztą w okolicy można spotkać dużo riderów, którzy myślę, że zaprowadzą (na sk8 parku w okolicy rynku, albo też przy samym rynku są ludzie) ...

Ja w każdym razie śmigałem tam raz , w lipcu ... bo byłem tam i miałem, rowerek :)

Pozdro!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Maciekx
Kontakt:

Post autor: Maciekx »

ten tor BYŁ przy skrzyzowaniu ulicy okulickiego i al.wyzwolenia.
Był, ponieważ mial byc przebudowywany, ale niz z tego nie wyszlo. Tor zarosl trawa i tak powstala tzw. Cho*jnia z grzybnia... ;]
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

No ja byłem w lipcu.... wtedy coś tam se rosło czasami, ale było i tak ok ... choć na codzień 4x nie śmigam ... a w rzeszowie nie znałem miejscówek (wilcza góra jedynie i na podpromiu coś tam ..., ale na wilczej nie byłem wkońcu)...
Szkoda... ale na przyszły sezon pasowałoby się za to zabrac... kosiarki, grabie i łopaty ... duży tor, ale da się :D
Pozdro
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
PoL
Kontakt:

Post autor: PoL »

sudi nie Wilcza tylko Lisia Góra. :)
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

PoL co sie chłopaka czepiasz, lis czy wilk jeden **** :P
www.roztocze.yoyo.pl
radacz
Kontakt:

Post autor: radacz »

tor do 4x nie dziala i nie wiadomo czy bedzie dzialal, nikt nie ma czasu sie tym zajac
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

jest jeszcze dyrt na olszynkach :P
ODPOWIEDZ