Amorek do streetu
Amorek do streetu
Witam , poszukuje tak jak w temacie amorka do streetu który będzie mieścił sie w przedziale cenowym do 600 - 700 zł. Co polecacie ? :)
PS. Wiem że tego typu tematy już były ale opcja "szukaj" niestety nie jest tutaj zbyt dopracowana i znajduje mi ok. 20 stron wogóle nie na temat.
pzdr
PS. Wiem że tego typu tematy już były ale opcja "szukaj" niestety nie jest tutaj zbyt dopracowana i znajduje mi ok. 20 stron wogóle nie na temat.
pzdr
Barney No fakt opcja szukaj jest z dupy i działa beznadziejnie no ale cóż...
Zaraz wszyscy Ci wyjadą żebyś sobie kupił sztywny widelec, bo wiesz... taka moda to jest teraz trendy u pozerów. Ale i tak za te pieniążki nie kupisz nic fajnego =P. Dlatemu kup sobie duracza, walnij tuning żeby to w ogóle chodziło i pojeździj rok (mi tyle wytrzymał) i kup sobie cos za lepsze pieniżki na nastepny sezon.
pozdrawiam
Zaraz wszyscy Ci wyjadą żebyś sobie kupił sztywny widelec, bo wiesz... taka moda to jest teraz trendy u pozerów. Ale i tak za te pieniążki nie kupisz nic fajnego =P. Dlatemu kup sobie duracza, walnij tuning żeby to w ogóle chodziło i pojeździj rok (mi tyle wytrzymał) i kup sobie cos za lepsze pieniżki na nastepny sezon.
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
-
- Kontakt:
Barneydokladnie kup dj. W swoim czasie pod koneic wakacji widzialem kilka nowych dj za 700zl. Wiec nie bedziesz miec raczej problemow powinno Ci nawet zostac. Dj wez oczywiscien a sztywna. Ewentualnie shermana. Bardzo fajny amor, ale musialbys znalesc tego 110-130 (dokladnej nazwy nie pamietam)
Ssij pento
-
- Kontakt:
Zrob se tuning mozgu i nie ******* glupot !!paqman pisze:Zaraz wszyscy Ci wyjadą żebyś sobie kupił sztywny widelec, bo wiesz... taka moda to jest teraz trendy u pozerów. Ale i tak za te pieniążki nie kupisz nic fajnego =P. Dlatemu kup sobie duracza, walnij tuning żeby to w ogóle chodziło i pojeździj rok (mi tyle wytrzymał) i kup sobie cos za lepsze pieniżki na nastepny sezon.
pozdrawiam
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: